Analiza diagnostic si raportul de evaluare in cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-03-07
Materia: Economie
Pagini: 173
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_B
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic si raportul de evaluare in cadrul unei societati comerciale
Durata societatii este nelimitata.
Obiectul principal de activitate este industria constructiilor metalice si a produselor din metal cod 281, iar ca activitate principala o reprezinta "Constructii metalice si parti componente" (cod 2811).Alte activitati care fac parte din obiectul de activitate: structuri si tamplarii metalice; productia de rezervoare, cisterne si containere metalice; productia de radiatoare pentru incalzire centrala si boilere; tratarea si acoperirea metalelor; fabricarea echipamentelor de ventilare si conditioanare a aerului (cu exceptia celor de uz casnic);

Productia de aparate pentru distributia si comanda electrica; productia de echipamente de iluminat, fabricarea de aparate neelectrice; lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, lucrari de instalatii electrice; lucrari de tamplarie si dulgherie; lucrari de vopsitorie, zugraveli si de montari geamuri.Modul de dizolvare si lichidare a societatii se va face conform legislatiei in vigoare.Statutul cuprinde in structura sa toate drepturile si obligatiile care revin actionarilor conform legii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic si raportul de evaluare in cadrul unei societati comerciale

Cuprins

Capitolul I Generalitati............3
1.Obiectivul, scopul si data evaluarii...........3
2.Bazele evaluarii si procedura de evaluare......3

Capitolul II Analiza diagnostic...........5
II.1.Scurt istoric si prezentare S.C."ALFA" S.A.........5
II.2.Diagnostic juridic...........6
II.3.Diagnostic operational.......11
II.4. Diagnostic comercial........17
II.5. Diagnosticul de organizare, management si resurse umane......22
II.6. Diagnosticul economico-financiar..........33
II.7. Evaluarea avantajelor si punctelor slabe ale societatii.Oportunitati si riscuri............54

Capitolul III Evaluarea societatii..............55
III.1. Evaluarea bazata pe metode patrimoniale...........55
III.2. Evaluarea bazata pe metode de randament...........61
III.3. Sinteza rezultatelor evaluarii...........71

Capitolul IV Evaluari active...........73
1.Evaluare utilaj.......73
2.Evaluare teren........77
3.Evaluare cladire......83

Surse de informare......86

Capitolul V Concluzii si propuneri........172

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic si raportul de evaluare in cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.