Analiza dinamicii accidentelor rutiere la contactul autovehicul - pieton

Trimisa la data: 2010-05-02
Materia: Politehnica
Pagini: 179
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adela_So
Lucrare de licenta despre Analiza dinamicii accidentelor rutiere la contactul autovehicul - pieton
In literatura de specialitate limita minima acceptata pentru forta de apasare pe pedala de frana este uneori indicata in functie de marimea deceleratiei ce voim sa o realizam; astfel, pentru fiecare m/s2 limita minima este de 4,5 daN.Pentru actionarea mecanismului de directie marimea efortului la volan depinde de constructia mecanismului, de felul autovehiculului (autoturism, autocamion) dar si de natura imbracamintei caii de rulare (sosea asfaltata sau pietruita). Forta maxima la volan pe drumuri de proasta calitate nu trebuie sa depaseasca 40 daN.

Aceste miscari de manevrare a volanului, a manetei schimbatorului de viteze, a levierului franei de mana, precum si cele de apasare a pedalelor de ambreiaj, de acceleratie si de frana efectuate timp de 8 ore, cat lucreaza un conducator auto profesionist, reprezinta un efort comparabil cu cel al muncitorilor din unele sectoare grele ale industriei. Spre exemplificare, in tabelul 2.1. se arata manevrele efectuate de un conducator auto profesionist intr-o ora de munca si efortul mediu necesar cand circula pe o sosea asfaltata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza dinamicii accidentelor rutiere la contactul autovehicul - pieton

Lucrare de licenta despre Analiza dinamicii accidentelor rutiere la contactul autovehicul - pieton
Cuprins

Memoriu justificativ...............3

Capitolul I Bazele teoretice ale dinamicii autovehiculelor.........6

Capitolul II Conducatorul auto. Pietonul..............18

Capitolul III Dinamica accidentelor de circulatie............42

Capitolul IV Elemente din dinamica autovehiculului...........55

Capitolul V Expertizarea evenimentului rutier.........89

Capitolul VI Metodologia intocmirii expertizei tehnice auto.........132

Capitolul VII Concluzii finale...............175

Bibliografie..................177


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza dinamicii accidentelor rutiere la contactul autovehicul - pieton". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.