Analiza dinamicii importului sub forma comisionului

Trimisa la data: 2010-07-13 Materia: Economie Pagini: 98 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Daniel_Sa
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza dinamicii importului sub forma comisionului
In cazul importului in comision, rolul societatii de comert exterior deriva din caracterul de comisionar intermediar intre furnizor si clienti, atat in faza de contractare cat si in faza de derulare si decontare a importului.Importul in comision se efectueaza in nume propriu dar pe contul si riscul beneficiarului. Pentru serviciile prestate, SCE percepe un comision calculat la valoarea CIF a marfurilor importate.Fluxul marfurilor este de regula direct de la punctul vamal al beneficiarului de import.

Deoarece importul este in comision, SCE nu se incarca patrimonial cu marfurile, ci reflecta doar cheltuielile si veniturile presupuse si generate de aceasta activitate.In practica schimburilor internationale, se utilizeaza serviciile a mai multor categorii de intermediari: comisionari, reprezentanti, dealeri, etc. Acesti intermediari nu preiau riscurile inerente tranzactiilor de comert exterior, functia lor fiind sa reprezinte, temporar sau continuu, interesele comitentului.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza dinamicii importului sub forma comisionului

Lucrare de licenta despre Analiza dinamicii importului sub forma comisionului
Cuprins

Capitolul I Importul in comision: cadru general, definitie, concept si clasificare............3

Capitolul II Contractele caracteristice importului in comision.......9

Capitolul III Factorii care influenteaza operatiunea de import in comision...........27

Capitolul IV Prezentarea generala a SC "Alacom Impex" SA Deva.........63

Capitolul V Contabilitatea importului de marfuri in comision.........80

Capitolul VI Concluzii si propuneri.........91

Bibliografie................97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza dinamicii importului sub forma comisionului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.