Analiza diversificarii sortimentelor de produse tip bumbac

Trimisa la data: 2010-09-17
Materia: Politehnica
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorina_M
Lucrare de licenta despre Analiza diversificarii sortimentelor de produse tip bumbac
Inul a fost probabil prima fibra vegetala care se poate fila si introduce in imbracaminte. In Egipt, pe langa pieile naturale, blana de leopard, se utilizau pentru produsele de imbracaminte materiale textile cu drapaj bun, cat mai usoare, transparente si semitransparente, in special de origine vegetala, in si bumbac, de diferite grosimi si greutati (Nm 270). O rochie din tesatura de in incapea intr-un degetar.

Mumiile datand din perioada dinastiilor egiptene, mai vechi de 4000 de ani erau acoperite cu mantii din in, remarcabil conservate inca. Urme ale utilizarii inului in timpuri preistorice au fost gasite si in Europa, dar mai tarziu acesta a fost reintrodus dinspre Est. Romanii au fost primii care l-au promovat ca industrie si au fost urmati de englezi si francezi. Cresterea productiei de in pe scara larga a fost extinsa mai mult in Austria, Scotia, Irlanda si in partea germana a Olandei, iar in Brugge, Courtrai si alte orase ale Flandrei se putea vorbi deja de o moderna cultura a inului, de piete pentru produse de in, tesaturi si fire fine.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diversificarii sortimentelor de produse tip bumbac

Lucrare de licenta despre Analiza diversificarii sortimentelor de produse tip bumbac
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I. Consideratii generale...............7

Capitolul II. O noua viziune asupra prelucrarii inului............18

Capitolul III. Amestecuri in - bumbac.............27

Capitolul IV Contributii romanesti la obtinerea firelor din amestecuri in- bumbac...............34

Capitolul V Contributii privind realizarea unor noi tipuri de fire............57

Capitolul VI. Proprietati de confort ale tricoturilor realizate din amestecuri in - bumbac............82

Capitolul VII. Concluzii generale................100

Bibliografie................104

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diversificarii sortimentelor de produse tip bumbac". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.