Analiza echilibrului economico - financiar la o firma in contextul mediului concurential

Trimisa la data: 2010-02-13
Materia: Economie
Pagini: 27
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_M
Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului economico - financiar la o firma in contextul mediului concurential
Articolul 7. Capitalul social la nivelul societatii comerciale "Competrol" S.A.Capitalul social initial este fixat la suma de 375 miliarde lei impartit 15.000.000 actiuni nominative in valoare de 25.000 lei fiecare, in intregime subscrise de actionari.Capitalul social initial este detinut integral de statul roman, ca actionar unic, pana la transmiterea actiunilor din proprietatea statului catre terte persoane fizice sau juridice romane sau straine in conditiile legii.

Articolul 8. Actiuni
Actiunile nominative ale societatii vor cuprinde toate elementele prevatute de lege.Societatea va tine evidenta actiunilor intru-un registru numerotat, sigilat si parafat de Presedintele Consililului de Administratie, si care se pastreaza la sediul societatii.Articolul 9. Reducerea sau majorarea capitalului social.Capitalul social poate fi redus sau majorat pe baza hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, in conditiile si cu respectarea procedurii prevazute de lege.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului economico - financiar la o firma in contextul mediului concurential

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a societatii............3

Capitolul II Analiza evolutiei generale a activitatii economice a societatii comerciale..............8

Capitolul III Analiza pietei..............9

Capitolul IV Analiza echilibrului financiar pe baza modelelor de rentabilitate................11

Capitolul V Consiliul de Administratie............14

Capitolul VI Analiza echilibrului financiar pe baza capacitatii de plata ( a solvabilitatii)..............16

Capitolul VII Determinarea echilibrului financiar pe baza ratelor de gestiune (vitezelor de rotatie)............16

Capitolul VIII Determinarea riscului de faliment masuri de restructurare a activitatii..............18

Capitolul IX Modificarea formei juridice, diviziunea, lichidarea, litigii........20

Capitolul X Dispozitii finale...........22

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza echilibrului economico - financiar la o firma in contextul mediului concurential". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.