Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-08-24
Materia: Economie
Pagini: 140
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_An
Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala
Societatea desfasoara activitate de salubrizare stradala in Sectorul 4 si Sectorul 1, comform contractelor incheiate cu Primariile din aceste sectoare.In scopul intretinerii curateniei orasului, societatea desfasoara activitati de educare a populatiei si in special al elevilor din scoli, impulsionindu-i cu premii oferite acestora.

Desfasurarea activitatii de colectate deseuri menajere de la populatie si agenti economici se desfasoara dupa programe bine stabilite, societatea ducind o politica de eficientizare a acestei activitati.Acest fapt este ingreunat insa de indisciplina anumitor salariati ce desfasoara aceasta activitate, precum si lipsa de educatie civica a unui anumit segment de populatie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I Prezentarea societatii SC RER Ecologic Service Bucuresti Rebu SA...........3

Capitolul II Reglementari privind contabilitatea si situatiile financiare ale intreprinderii...........28

Capitolul III Surse de informatii pentru analiza echilibrului economico-financiar.........43

Capitolul IV Analiza situatiei patrimoniale a SC RER Ecologic Service Bucuresti Rebu SA..........62

Capitolul V Concluzii si propuneri cu privire la activitatea SC RER Ecologic Service Bucuresti Rebu SA..........122

Capitolul VI Utilizarea sistemelor informatice in analiza echilibrului economico- financiar..........127

Bibliografie............139

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.