Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-08-24 Materia: Economie Pagini: 140 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Daniela_An
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala
Societatea desfasoara activitate de salubrizare stradala in Sectorul 4 si Sectorul 1, comform contractelor incheiate cu Primariile din aceste sectoare.In scopul intretinerii curateniei orasului, societatea desfasoara activitati de educare a populatiei si in special al elevilor din scoli, impulsionindu-i cu premii oferite acestora.

Desfasurarea activitatii de colectate deseuri menajere de la populatie si agenti economici se desfasoara dupa programe bine stabilite, societatea ducind o politica de eficientizare a acestei activitati.Acest fapt este ingreunat insa de indisciplina anumitor salariati ce desfasoara aceasta activitate, precum si lipsa de educatie civica a unui anumit segment de populatie.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I Prezentarea societatii SC RER Ecologic Service Bucuresti Rebu SA...........3

Capitolul II Reglementari privind contabilitatea si situatiile financiare ale intreprinderii...........28

Capitolul III Surse de informatii pentru analiza echilibrului economico-financiar.........43

Capitolul IV Analiza situatiei patrimoniale a SC RER Ecologic Service Bucuresti Rebu SA..........62

Capitolul V Concluzii si propuneri cu privire la activitatea SC RER Ecologic Service Bucuresti Rebu SA..........122

Capitolul VI Utilizarea sistemelor informatice in analiza echilibrului economico- financiar..........127

Bibliografie............139
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza echilibrului economico - financiar la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.