Analiza echilibrului financiar la SC ARGOS SA Cluj-Napoca

Trimisa la data: 2010-07-12
Materia: Finante-Banci
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicoleta_I
Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului financiar la S.C. ARGOS S.A. CLUJ-NAPOCA
Dupa marea schimbare, dupa 1990 in Romania au aparut si s-au dezvoltat noi ramuri industriale si activitati comerciale, respectiv prestatii. Liberalizarea si stimularea initiativei proprii si deschiderea cailor de comunicare cu exteriorul a deschis o noua viziune asupra lumii, ceea ce a contribuit la cresterea fara precedent a cerintelor, a necesitatilor oamenilor si prin liberalizarea importului s-a asigurat o oferta din belsug a tuturor produselor din ramurile de varf si a serviciilor necunoscute pana atunci. Astfel s-a ajuns la posibilitatea asigurarii informatiilor, aducerea din import a software-ului, a unor tehnologii moderne si eficiente, masini, unelte etc.

Multe produse romanesti din aceasta ramura a industriei erau necompetitive fata de produsele existente pe piata externa, indeosebi pe cea vestica. Marile lipsuri erau detectate in domeniul calitatii, in promovarea si distributia produselor, slaba prezentare a produselor, lipsa design-ului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului financiar la SC ARGOS SA Cluj-Napoca

Cuprins

Capitolul I.Prezentarea generala a SC ARGOS SA Cluj-Napoca..........3

Capitolul II. Analiza economico-financiara generala a agentilor economici.......12

Capitolul III. Analiza patrimoniala cu ajutorul ratelor de structura a S.C. ARGOS S.A.......28

Capitolul IV. Analiza rentabilitatii activitatii.......46

Capitolul V. Analiza lichiditatii si solvabilitatii financiare.........56

Capitolul VI. Analiza echilibrului financiar........62

Capitolul VII. Concluzii si propuneri..........72

Anexa 1 - Bilantul contabil pe anii 1999 - 2000 - 2001 .......74

Bibliografie..........79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza echilibrului financiar la SC ARGOS SA Cluj-Napoca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.