Analiza echilibrului financiar la SC ARGOS SA Cluj-Napoca

Trimisa la data: 2010-07-12 Materia: Finante-Banci Pagini: 80 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Nicoleta_I
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului financiar la S.C. ARGOS S.A. CLUJ-NAPOCA
Dupa marea schimbare, dupa 1990 in Romania au aparut si s-au dezvoltat noi ramuri industriale si activitati comerciale, respectiv prestatii. Liberalizarea si stimularea initiativei proprii si deschiderea cailor de comunicare cu exteriorul a deschis o noua viziune asupra lumii, ceea ce a contribuit la cresterea fara precedent a cerintelor, a necesitatilor oamenilor si prin liberalizarea importului s-a asigurat o oferta din belsug a tuturor produselor din ramurile de varf si a serviciilor necunoscute pana atunci. Astfel s-a ajuns la posibilitatea asigurarii informatiilor, aducerea din import a software-ului, a unor tehnologii moderne si eficiente, masini, unelte etc.

Multe produse romanesti din aceasta ramura a industriei erau necompetitive fata de produsele existente pe piata externa, indeosebi pe cea vestica. Marile lipsuri erau detectate in domeniul calitatii, in promovarea si distributia produselor, slaba prezentare a produselor, lipsa design-ului.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului financiar la SC ARGOS SA Cluj-Napoca

Cuprins

Capitolul I.Prezentarea generala a SC ARGOS SA Cluj-Napoca..........3

Capitolul II. Analiza economico-financiara generala a agentilor economici.......12

Capitolul III. Analiza patrimoniala cu ajutorul ratelor de structura a S.C. ARGOS S.A.......28

Capitolul IV. Analiza rentabilitatii activitatii.......46

Capitolul V. Analiza lichiditatii si solvabilitatii financiare.........56

Capitolul VI. Analiza echilibrului financiar........62

Capitolul VII. Concluzii si propuneri..........72

Anexa 1 - Bilantul contabil pe anii 1999 - 2000 - 2001 .......74

Bibliografie..........79
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza echilibrului financiar la SC ARGOS SA Cluj-Napoca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.