Analiza echilibrului financiar la o societate comerciala - Propuneri de imbunatatire a activitatii firmei

Trimisa la data: 2010-02-03
Materia: Finante-Banci
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_O
Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului financiar la o societate comerciala - Propuneri de imbunatatire a activitatii firmei
SC TIMISOREANA SA cu traditia sa de peste 275 de ani, isi sustine dezvoltarea si modernizarea continua prin calitatea recunoscuta a sortimentelor sale de bere.Productia curenta include sortimentul Timisoreana Pils in variantele: Timisoreana Pils nepasteurizata, Timisoreana Premium Pils Extra Bitter si Timisoreana Pils Speciala. Variantele de tip Premium sunt sterilizate la rece, iar Timisoreana Pils Speciala este pasteurizata. Pe langa acest sortiment special de bere blonda se mai fabrica o bere neagra Black Caprice Timisoreana cu extract primitiv si o concentratie alcoolica mai ridicate. Si aceasta bere este sterilizata la rece.

Principalele sortimente de bere produse de catre S.C. BERE TIMISOREANA S.A. sunt: "Timisoreana Pils" este o bere destinata celor mai exigenti consumatori, avand o culoare foarte deschisa si o aroma fina de hamei. Datorita acestor calitati, Timisoreana Pils se incadreaza in clasa berilor de tip Pils. Berea Timisoreana Pils se livreaza imbuteliata in sticle de 500 ml atat pasteurizata, cu un termen de garantie de 4 luni, cat si stabilizata prin filtrare sterilizata, cu un termen de garantie de 45 de zile. Valoarea nutritiva pentru ambele variante este de 45 Kcal/100gr.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza echilibrului financiar la o societate comerciala - Propuneri de imbunatatire a activitatii firmei

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea firmei.........3
1.1. Elemente de identificare...........3
1.2. Scurt istoric........3

Capitolul II. Consideratii generale privind situatia de ansamblu la SC Bere Timisoreana SA..............9
2.1. Analiza principalilor indicatori economico - financiari.........9
2.2. Analiza randamentului financiar.............15
2.3. Activitatea de productie si grupele de produse..........18

Capitolul III. Analiza echilibrului financiar.........21
3.1. Prezentarea principalelor instrumente utilizate in analiza echilibrului financiar.............21
3.2. Analiza echilibrului financiar...............36
3.3. Analiza echilibrului prin ratele de finantare...........65

Capitolul IV. Concluzii generale si propuneri pentru imbunatatirea echilibrului financiar.........75
4.1. Aprecierea globala a echilibrului financiar.............75
4.2. Concluzii generale privind echilibrul financiar.........80
4.3. Sugestii privind imbunatatirea echilibrului financiar.......82

Bibliografie............83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza echilibrului financiar la o societate comerciala - Propuneri de imbunatatire a activitatii firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.