Analiza economica si financiara in cadrul unei firme prestatoare de servicii

Trimisa la data: 2010-09-18
Materia: Economie
Pagini: 59
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_Po
Lucrare de licenta despre Analiza economica si financiara in cadrul unei firme prestatoare de servicii
Firma este entitatea organizatorica si tehnologica cea mai reprezentativa in societatea contemporana. Creativitatea si munca sociala sunt puse in valoare prin intermediul firmelor care identifica nevoile societatii, antreneaza forta de munca si tehnologii, iar pe de alta parte realizeaza si distribuie catre membrii societatii produsele si serviciile de care este nevoie.

Pentru infiintarea unei firme asociatii trebuie sa alcatuiasca in primul rand o documentatie speciala cuprinzand Contractul de Societate si Statutul Societatii, iar mai apoi toate demersurile necesare cerute de lege.Alegerea tipului de firma, in cazul nostru societate pe actiuni (SA), se face in functie de avantajele si dezavantajele pe care le ofera tipurile de societati existente in Romania. Alegerea profilului se formuleza in functie de obiectivele avute in vedere de catre intreprinzatori si de sansele de a le satisface pe care le ofera domeniile abordate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza economica si financiara in cadrul unei firme prestatoare de servicii

Lucrare de licenta despre Analiza economica si financiara in cadrul unei firme prestatoare de servicii
Cuprins

Capitolul I Prezentare generala a SC Indcoop SA....................4

Capitolul II Principalii indicatori economico-financiari ai SC Indicoop SA....................9

Capitolul III Conceptul, obiectivele si importanta trezoreriei.....28

Capitolul IV Analiza fluxurilor de trezorerie.....................40

Capitolul V Concluzii si propuneri........................59

Bibliografie................71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza economica si financiara in cadrul unei firme prestatoare de servicii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.