Analiza economico - financiara a intreprinderii in contextul mediului concurential

Trimisa la data: 2010-07-20
Materia: Economie
Pagini: 122
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_A
Lucrare de licenta despre Analiza economico - financiara a intreprinderii in contextul mediului concurential
Metodele analizei economico-financiare vizeaza pe de o parte masurarea influentei factorilor asupra fenomenelor si proceselor rezultative din economie si pe de alta parte de descoperirea sensului si intensitatii relatiilor cauzale dintre factori si esenta in economie.Analiza economico-financiara foloseste metode comune altor stiinte si discipline dar si metode specifice cristalizate in procesul desavarsirii ei ca disciplina stiintifica.

Intreaga metodologie porneste de la premisa ca orice fenomen sau proces economic prezinta analistului cel putin doua laturi sau unghiuri de vedere si anume:metode ale analizei calitative care vizeaza relatiile cauzale dintre fenomene si esenta lor metode ale analizei cantitative care au ca obiect cuantificarea rezultatelor si a influentei factorilor asupra fenomenelor si proceselor analizate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza economico - financiara a intreprinderii in contextul mediului concurential

Cuprins


Capitolul I. Bazele teoretice ale analizei economico-financiare..........3

Capitolul II. Analiza diagnostic a activitatii de productie si comercializare...........18

Capitolul III. Analiza costurilor de productie..........55

Capitolul IV. Analiza rentabilitatii intreprinderii........75

Capitolul V. Analiza financiar patrimoniala...........88

Capitolul VI. Analiza gestiunii resurselor umane.......97

Capitolul VII. Analiza gestiunii resurselor materiale.........109

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza economico - financiara a intreprinderii in contextul mediului concurential". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.