Analiza economico - financiara la S.C.Mopan S.A.

Trimisa la data: 2009-06-11
Materia: Economie
Pagini: 35
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: teea
Lucrare de licenta despre Analiza economico - financiara la S.C.Mopan S.A.
Analiza financiara are ca obiect evaluarea politicii financiare a intreprinderii intr-o perioada trecuta si facilitarea luarii in cadrul acesteia a unor decizii viitoare,Ea investigheaza doua domenii importante:echilibrul financiar,renatibilitatea.

Analiza atenta a contului de rezultate este indispensabila pentru efectuarea analizei financiare.Astfel, analiza financiara se sprijina pe documentele intreprinderii dar utilizeaza si alte surse de informare. Pe langa un studiu strict al conturilor si bilantului, analiza financiara urmareste specificul activitatii intreprinderii, calitatea echipei de conducere, motivarea personalului, performantele si tehnologia aplicata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza economico - financiara la S.C.Mopan S.A.

Lucrare de licenta despre Analiza economico - financiara la S.C.Mopan S.A.
Capitolul I - CONSIDERATII GENERALE CU PRIVIRE LA ANALIZA FINANCIARÄ‚ A INTREPRINDERII
1.Analiza financiara a intreprinderii. Definire. Importanta. Continut...............pag.3

CAPITOLUL II
A. PREZENTAREA GENERALÄ‚ A SOCIETÄ‚TII COMERCIALE
2.1. Scurt istoric a S.C. Mopan SA...............pag. 4

B.DIAGNOSTICUL GENERAL AL S.C. MOPAN S.A.
2.2 Aspecte generale......................pag.8
2.3 Diagnosticul comercial................pag.8

C. DIAGNOSTICUL ECONOMICO-FINANCIAR AL S.C. MOPAN S.A.
2.4. Analiza pe baza bilantului functional..........pag.17
2.5. Analiza rezultatelor de gestiune...............pag.22

CAPITOLUL III - CONCLUZII ÅžI PROPUNERI.................pag.32
CAPITOLUL IV - BIBLIOGRAFIE .................pag.35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza economico - financiara la S.C.Mopan S.A. ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • in cadrul lucrarii este si aplicatie informatica?

    gabriela | 2010-01-22 12:24:00
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.