Analiza efectelor diabetului zaharat asupra produsului de conceptie

Trimisa la data: 2010-06-07
Materia: Medicina
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_So
Lucrare de licenta despre Analiza efectelor diabetului zaharat asupra produsului de conceptie
Deoarece DZ nu este o boala singulara, ci un grup heterogen de tulburari genetice si clinice care au in comun intoleranta la carbohidrati, este extrem de important sa se defineasca si sa se clasifice cat mai precis sindromul metabolic specific.

Astfel, specificitatea DZ are o relevanta particulara in timpul sarcinii, cand ajustarile metabolice ale gestatiei sunt suprapuse pe o varietate de tipuri de intoleranta la carbohidrati, care necesita programe de individualizare crescuta.Descrierile initiale ale sarcinilor diabetice se realizau pe baza clasificarii lui White (1974), care se efectua in primul rand in functie de factorii anamnestici: varsta de debut, durata bolii, complicatii. De aceea pacientele au fost deseori reclasificate in cursul sarcinii, determinand neconcordanta datelor clinice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza efectelor diabetului zaharat asupra produsului de conceptie

Cuprins

Introducere

Capitolul I. Sarcina cu risc: parametrii nosologici..........3
Capitolul II. Fiziologia sarcinii.........4
Capitolul III. Diabetul zaharat - generalitati. Spectrul diabetului in sarcina............5
Capitolul IV. Clasificarea diabetului in sarcina.........6
Capitolul V. Structura, functiile si modificarile vasculare ale placentei in DZ...........9
Capitolul VI. Influenta sarcinii asupra DZ...........10
Capitolul VII. Influenta DZ asupra sarcinii..........12
Capitolul VIII. Efectele DZ asupra produsului de conceptie..........16
Capitolul IX. Conduita in sarcina asociata DZ

Concluzii............34

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza efectelor diabetului zaharat asupra produsului de conceptie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.