Analiza eficientei in cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-08-16
Materia: Economie
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Ba
Lucrare de licenta despre Analiza eficientei in cadrul unei societati comerciale
Aprovizionarea cu materiile prime si materialele auxiliare necesare se realizeaza atat de pe piata interna, cat si de pe piata externa, prin cautarea celor mai bune solutii, pentru a mentine nivelul de rentabilitate impus de comenzile societatii. Aprovizionarea se realizeaza direct de la producatori, pentru a elimina costurile ce apar in urma solicitarii unor intermediari sau comisionari, pe baza de contract, achitarea facandu-se cu CEC sau ordin de plata.

Transportul acestor materii prime se face prin inchiriere de autocamioane sau prin livrarea marfii cu ajutorul masinilor furnizorilor direct la sediul societatii. Aprovizionarea se efectueaza pe baza de necesare strict stabilite in functie de programul de productie si de consumuri normate prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli al societatii pe an.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza eficientei in cadrul unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Analiza eficientei in cadrul unei societati comerciale
Cuprins

Capitolul I Introducere...............2

Capitolul II Analiza - diagnostic a SC Textila dacia SA...........8

Capitolul III Dea - prezentare generala...............35

Capitolul IV Aplicarea metodei dea pentru analiza eficientei SC Textila Dacia SA..............53

Capitolul V Concluzii................66

Bibliografie...................70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza eficientei in cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.