Analiza eficientei utilizarii resurselor umane in cadrul unei firme

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Resurse Umane
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_Fi
Lucrare de licenta despre Analiza eficientei utilizarii resurselor umane in cadrul unei firme
Rolul primordial al resurselor umane la scara intregii societati se regaseste si la nivelul firmei. Oamenii reprezinta o resursa comuna si totodata o resursa cheie, o resursa vitala, de azi si de maine a tuturor organizatiilor, care asigura supravietuirea, dezvoltarea si succesul competitional al acestora.

Resursele umane sunt unice in ceea ce priveste potentialul lor de crestere si dezvoltare, precum si capacitatea lor de a-si cunoaste si invinge propriile limite, pentru a face fata noilor provocari sau exigente actuale si de perspectiva. Resursele umane reprezinta, dupa cum a demonstrat Wright, McMahan si McWilliams, acele resurse ale firmei care indeplinesc criteriile necesare pentru a fi considerate sursa principala de asigurare a competitivitatii necesare, deoarece resursele umane sunt valoroase, rare, dificil de imitat si, relativ, de neinlocuit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza eficientei utilizarii resurselor umane in cadrul unei firme

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I Perfectionarea managementului resurselor umane........6

Capitolul II Prezentarea generala a SC Eforie SA.............38

Capitolul III Analiza asigurarii si utilizarii efectivului de salariati la SC Eforie SA............45

Capitolul IV Analiza diagnoistic a utilizarii timpului de munca si a efectelor economico-financiare..........57

Capitolul V Analiza eficientei utilizarii resurselor umane la SC Eforie SA.............68

Capitolul VI O cercetare selective privind corelatia dintre vechimea in munca pe o persoana la SC Eforie SA...........82

Bibliografie............94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza eficientei utilizarii resurselor umane in cadrul unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.