Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept

Trimisa la data: 2010-07-04 Materia: Drept Pagini: 103 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Adina_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept
"Prin arendare se intelege contractul incheiat intre proprietar, uzufructuar sau alt detinator legal de bunuri agricole si arendas, cu privire la exploatarea bunurilor agricole, pe o durata determinata si la un pret stabilite de parti" . Asadar, acest contract este reglementat de prevederile legii 16/1994 si de dispozitiile Codului civil in masura in care acestea nu sunt contrare legii nr.16/1994.

In ceea ce priveste obligatia de garantie a arendatorului contra evictiunii aceasta este stipulata in art.8 alin.1 Legea 16/1994:"arendatorul este obligat sa predea bunurile arendate in termenul si in conditiile stabilite, sa garanteze pe arendas de evictiune totala sau partiala si sa execute toate celelalte obligatii asumate prin contract".
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept

Lucrare de licenta despre Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept
Cuprins

Capitolul I. Consideratii generale privind evictiunea..............3

Capitolul II.Evictiunea provenind din faptele personale ale vanzatorului si din tulburarile de drept ale tertilor..............8

Capitolul III. Functionarea garantiei pentru evictiune si efectele ei................44

Capitolul IV. Garantia impotriva evictiunii in cesiunea de drepturi incorporale................61

Capitolul V. Garantia contra evictiunii in materie de societate civila...............83

Capitolul VI. Propuneri de lege ferenda...........90

Abrevieri...........99

Bibliografie...............101
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.