Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept

Trimisa la data: 2010-07-04
Materia: Drept
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_C
Lucrare de licenta despre Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept
"Prin arendare se intelege contractul incheiat intre proprietar, uzufructuar sau alt detinator legal de bunuri agricole si arendas, cu privire la exploatarea bunurilor agricole, pe o durata determinata si la un pret stabilite de parti" . Asadar, acest contract este reglementat de prevederile legii 16/1994 si de dispozitiile Codului civil in masura in care acestea nu sunt contrare legii nr.16/1994.

In ceea ce priveste obligatia de garantie a arendatorului contra evictiunii aceasta este stipulata in art.8 alin.1 Legea 16/1994:"arendatorul este obligat sa predea bunurile arendate in termenul si in conditiile stabilite, sa garanteze pe arendas de evictiune totala sau partiala si sa execute toate celelalte obligatii asumate prin contract".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept

Lucrare de licenta despre Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept
Cuprins

Capitolul I. Consideratii generale privind evictiunea..............3

Capitolul II.Evictiunea provenind din faptele personale ale vanzatorului si din tulburarile de drept ale tertilor..............8

Capitolul III. Functionarea garantiei pentru evictiune si efectele ei................44

Capitolul IV. Garantia impotriva evictiunii in cesiunea de drepturi incorporale................61

Capitolul V. Garantia contra evictiunii in materie de societate civila...............83

Capitolul VI. Propuneri de lege ferenda...........90

Abrevieri...........99

Bibliografie...............101

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza evictiunii in contractele civile ca mod de tulburare de drept". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.