Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor

Trimisa la data: 2010-06-25
Materia: Contabilitate
Pagini: 104
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_S
Lucrare de licenta despre Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor
In contextul dezvoltarii concurentiale a societatilor si al cresterii gradului de complexitate al activitatii economice a intreprinderilor in procesul de conducere se simte tot mai pregnant nevoia studierii atente a realizarilor precedente fundamentate pe analiza stiintifica care sa faciliteze adoptarea unor decizii corespunzatoare privind activitatea de conducere, diversificare si eficientizare a indicatorilor economici.

In esenta ei activitatea de conducere, indiferent de nivelul la care se exercita si de domeniul pe care il vizeaza, implica cunoasterea temeinica a situatiei, a intregului complex de factori care o determina, fapt care se realizeaza prin intermediul analizei economico-financiare. Ca activitate practica, analiza economico-financiara are un caracter permanent, indiferent daca se efectueaza la nivel general sau la nivelul unor compartimente si reprezinta un mijloc pentru atingerea obiectivelor propuse de societate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Cadrul juridic al constituirii si functionarii SC HERA SRL...........5

Capitolul II. Notiuni, principii si conceptii legate de venit.......14

Capitolul III. Contabilitatea veniturilor...............26

Capitolul IV. Contabilitatea operatiilor privind stabilirea rezultatelor financiare anuale ........54

Capitolul V. Contabilitatea rezultatului exercitiului si a repartizari profitului...............74

Capitolul VI. Valorificarea informatiei privind veniturile si rezultatele................94

Concluzii......................99

Bibliografie .................103

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.