Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor

Trimisa la data: 2010-06-25 Materia: Contabilitate Pagini: 104 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: DenisaSimona_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor
In contextul dezvoltarii concurentiale a societatilor si al cresterii gradului de complexitate al activitatii economice a intreprinderilor in procesul de conducere se simte tot mai pregnant nevoia studierii atente a realizarilor precedente fundamentate pe analiza stiintifica care sa faciliteze adoptarea unor decizii corespunzatoare privind activitatea de conducere, diversificare si eficientizare a indicatorilor economici.

In esenta ei activitatea de conducere, indiferent de nivelul la care se exercita si de domeniul pe care il vizeaza, implica cunoasterea temeinica a situatiei, a intregului complex de factori care o determina, fapt care se realizeaza prin intermediul analizei economico-financiare. Ca activitate practica, analiza economico-financiara are un caracter permanent, indiferent daca se efectueaza la nivel general sau la nivelul unor compartimente si reprezinta un mijloc pentru atingerea obiectivelor propuse de societate.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Cadrul juridic al constituirii si functionarii SC HERA SRL...........5

Capitolul II. Notiuni, principii si conceptii legate de venit.......14

Capitolul III. Contabilitatea veniturilor...............26

Capitolul IV. Contabilitatea operatiilor privind stabilirea rezultatelor financiare anuale ........54

Capitolul V. Contabilitatea rezultatului exercitiului si a repartizari profitului...............74

Capitolul VI. Valorificarea informatiei privind veniturile si rezultatele................94

Concluzii......................99

Bibliografie .................103
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza evidentierii contabile a rezultatului exercitului financiar si a veniturilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.