Analiza fenomenului de evaluare a performantei individuale

Trimisa la data: 2010-02-17
Materia: Economie
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_A
Lucrare de licenta despre Analiza fenomenului de evaluare a performantei individuale
Evaluarea performantelorconsta in aprecierea gradului in care salariatii isi indeplinesc reponsabilitatiile ce le revin, in raport cu postul ocupat. Se caracterizeaza prin urmatoarele trasaturi:Procedurile de evaluare folosite corespund viziunii firmei privind modul din care aceasta concepe sa se faca afaceri, sa organizeze activitatile si sa-si orienteze propriu personal;

Procedurile sunt standardizate, evitandu-se pe cat posibil efectele negative cauzate de cei care evalueaza. Standardizarea poate fi asigurata prin formarea evaluatorilor, utilizarea mijloacelor scrise sau a mijloacelor autovizuale, eleborerea si controlul rocedurilor de catre un compartiment specializat; Sistemul de obtinere a informatiilor si de efectuare a evaluarii performantelor este in stransa concordanta cu ierarhia managerila;

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza fenomenului de evaluare a performantei individuale

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I. Prezentarea generala a S.C. Lafarge-Romcim S.A.......5

Capitolul II. Evaluarea performantelor personalului.........22

Capitolul III. Evaluarea performantei in cadrul S.C. Lafarge-Romcim S.A............55

Capitolul IV. Concluzii si propuneri..........106

Bibliografie.........114

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza fenomenului de evaluare a performantei individuale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.