Analiza fenomenului de fiscalitate prin prisma taxei pe valoare adaugata

Trimisa la data: 2010-03-27
Materia: Economie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_Mi
Lucrare de licenta despre Analiza fenomenului de fiscalitate prin prisma taxei pe valoare adaugata
Ministerul Finantelor: elaboreaza proiectul bugetului de stat; organizeaza fiscalitatea; repartizeaza fonduri pentru functionarea normala a puterii publice; emite titluri financiare ale statului pentru acoperirea deficitelor bugetare; mandateaza alte institutii financiare ale statului sau private pentru realizarea fluxurilor finantelor publice si este initiator legislativ .

Banca Nationala a Romaniei are unele atributii si functii in cadrul sistemului financiar desi nu este o institutie financiara ci una monetara. Aceste atributii sunt reflectate in principal prin mandatarea administarii contului general al trezoreriei statului . Totodata Banca Nationala a Romaniei poate reprezenta statul in variate contracte financiare externe.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza fenomenului de fiscalitate prin prisma taxei pe valoare adaugata

Cuprins


Capitolul I. Sistemul financiar al Romaniei in perioada de tranzitie....3

Capitolul II. Bugetul public, veriga principala a sistemului financiar.............15

Capitolul III. Resursele financiare publice ale statului.......16

Capitolul IV. Fiscalitatea in Romania.........20

Capitolul V. Studiu de caz privind aplicarea taxei pe valoarea adaugata la "S.C. MAGNA HOLDING S.A." ........22

Capitolul VI. Concluzii si propuneri.........23

Capitolul VII Obligatiile platitorilor de taxa pe valoarea adaugata...........29

Anexa Legea bugetului de stat pe anul 2005 -rezumat........94

Bibliografie.............97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza fenomenului de fiscalitate prin prisma taxei pe valoare adaugata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.