Analiza financiara a firmei prin sistem informatic

Trimisa la data: 2010-04-12
Materia: Informatica
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ciprian_Ia
Lucrare de licenta despre Analiza financiara a firmei prin sistem informatic
Analiza financiara are la baza un set de date si informatii preluate din documentele contabile de sinteza: bilantul , contul de profit si pierdere, anexa la bilant. Datele si informatiile din aceste documenete sunt prelucrate si transformate in vederea obtinerii unor informatii in masura sa satisfaca scopul si obiectivele analizei financiare. In acest sens bilantului contabil i se aduc o serie de corectii, el stand la baza intocmirii bilantului financiar si functional.

Bilantul este documentul contabil de sinteza prin care se prezinta bunurile economice, drepturile si obligatiile intreprinderilor la inchiderea exercitiului si care constitue suportul analizei financiare. El trebuie sa redea o imagine fidela, clara si completa a patrimoniului , a situatiei financiare si a rezultatelor obtinute.Contul de profit si pierdere este un cont de bilant care reflecta rezultatele exercitiului care provin din activitatea intreprinderii si cuprinde: cifra de afaceri, veniturile si cheltuielile execitiului, precum si rezultatele exercitiului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza financiara a firmei prin sistem informatic

Cuprins

Introducere.........3

Capitolul I. Analiza situatiei financiare a firmei- bazele teoretice..........5
1 Scopul , necesitatea si utilitatea analizei financiare.......5
2 Instrumentele analizei financiare............6
3 Principalii indicatori de analiza financiara..........8

Capitolul II. Sisteme informatice in sprijinul managementului financiar.............25
1 Sistemul informational si managementul firmei........25
2 Particularitatile sistemul informational financiar-contabil.............34
3 Tehnologia informationala si impactul ei asupra managementului financiar........40

Capitolul III. Model de sistem informatic pentru argumentarea deciziei financiare in cadrul firmei..........50
1 Prezentarea aplicatiei.............51

Capitolul IV. Utilizarea modelului informatic creat, in analizarea situatiei financiare a firmei SC Fares SA ........65
1 Prezentarea firmei SC Fares SA...........65
2 Analiza computerizata pe domenii.........71
3 Concluzii si propuneri............96

Bibliografie..........99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza financiara a firmei prin sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.