Analiza financiara la o societate comerciala utilizand bilantul

Trimisa la data: 2010-05-24
Materia: Contabilitate
Pagini: 102
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_T
Lucrare de licenta despre Analiza financiara la o societate comerciala utilizand bilantul
Valoarea negativa a fondului de rulment reflecta absorbirea unei parti din resursele temporare pentru finantarea unor nevoi permanente. Acest femomen este opus principiului de finantare si astfel este generat un dezechilibru financiar. Avand in vedere faptul ca domeniul de activitate al firmei analizate este comertul, situatia creata de dezechilibrul financiar nu este alarmanta. In cazul intreprinderilor cu activitate comerciala se poate accepta ca fondul de rulment sa fie negativ pentru ca datoriile fata de furnizorii de marfuri pot fi asimilate resurselor permanente.

Situatia in care activele circiulante transformabile in lichiditati sunt insuficiente pentru rambursarea datoriilor pe termen scurt reflecta, cel putin la prima vedere, o stare de dezechilibru, o situatie defavorabila sub aspectul solvabilitatii. Aprecierea precisa a perspectivelor solvabilitatii intreprinderii presupune analiza detaliata a structurii activelor circulante si a datoriilor pe termen scurt, in acest sens fiind utila situatia creantelor si datoriilor intocmita in functie de lichiditatea si respectiv exigibilitatea acestora.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza financiara la o societate comerciala utilizand bilantul

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Analiza financiara pe baza bilantului...........5

Capitolul II. Analiza rezultatelor intreprinderii............16

Capitolul III. Analiza cash - flow-urilor............29

Capitolul IV. Diagnosticul rentabilitatii............55

Capitolul V. Concluzii si propuneri..............101
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza financiara la o societate comerciala utilizand bilantul". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.