Analiza formei canonice Jordan - Endomorfisme Nilpotente

Trimisa la data: 2010-09-05
Materia: Matematica
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_L
Lucrare de licenta despre Analiza formei canonice Jordan - Endomorfisme Nilpotente
Observatia 1.1.1. i) In definitia de mai sus nu trebuie sa se confunde operatia de adunare a scalarilor din corpul K cu operatia de adunare a vectorilor din V chiar daca sunt notate la fel. De asemenea nu trebuie sa se faca confuzie intre inmultirea din corpul K si inmultirea cu scalari definita mai sus.

Definitia 1.1.4. V 'se numeste subspatiu vectorial al lui V daca V ' are structura de K - spatiu vectorial in raport cu operatiile definite pe V si notam V ' V. (Deci V ' V daca si numai daca sunt indeplinite conditiile.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza formei canonice Jordan - Endomorfisme Nilpotente

Lucrare de licenta despre Analiza formei canonice Jordan - Endomorfisme Nilpotente
Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive..............3
Spatii vectoriale.............3
Baza si dimensiune............11
Schimbarea bazei..............20
Aplicatii liniare.............23
Matricea unei aplicatii liniare............29
Vectori si valori proprii........34
Forma diagonala..........42

Capitolul II Endomorfisme nilpotente.......47

Capitolul III Forma canonica Jordan........62

Bibliografie............81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza formei canonice Jordan - Endomorfisme Nilpotente". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.