Analiza generala asupra contabilizarii impozitelor si taxelor

Trimisa la data: 2010-07-04
Materia: Economie
Pagini: 168
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_Ro
Lucrare de licenta despre Analiza generala asupra contabilizarii impozitelor si taxelor
Impozitele si taxele au la baza,in toate cazurile actele normative emanate de Parlament sau de alte organe centrale sau locale ale autoritatii publice.In materie de impozite si taxe Constitutia mai precizeaza ca"impozitele , taxele si orice alte venituri ale bugetului de stat,si ale bugetului asigurarilor de stat se stabilesc numai prin lege " in timp ce impozitele si taxele locale se stabilesc de consiliile locale sau judetene,in limitele si in conditiile legii.

Rezulta ca la baza activitatii de impunere,urmarire si percepere a impozitelor si taxelor stau prevederile legale ale actelor normative care trebuie respectate cu strictete si urmarite in permanenta de aparatul fiscal.Orice incalcare in acest sens poate aduce daune statului iar consecintele atrag responsabilitatea organelor in cauza.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza generala asupra contabilizarii impozitelor si taxelor

Cuprins

Capitolul I Sistemul fiscal in Romania.........2

Capitolul II Contabilizarea impozitelor si taxelor datorate bugetului statului..........34

Capitolul III Prezentare S.C. ALLSTAR SA SINAIA........110

Capitolul IV Taxele si impozitele datorate de SC ALLSTAR SA SINAIA bugetului de stat..........128

Capitolul V Taxele si impozitele datorate de sc allstar sa sinaia bugetului de stat.........132

Bibliografie........168Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza generala asupra contabilizarii impozitelor si taxelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.