Analiza gestionarii si utilizarii stocurilor in cadrul contabilitatii

Trimisa la data: 2010-08-19
Materia: Contabilitate
Pagini: 147
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_L
Lucrare de licenta despre Analiza gestionarii si utilizarii stocurilor in cadrul contabilitatii
Activitatea societatii comerciale nu se poate desfasura in conditii de eficienta decat pe baza unei organizari rationale, sprijinite pe tehnici si metode fundamentate stiintific, care sa asigure un cadru organizatoric capabil sa se adapteze cu usurinta schimbarilor intervenite in mediu.

Reprezentand ansamblul persoanelor, compartimentelor de munca tehnice, economice si administrative, modul cum acestea sunt constituite si grupate, precum si principalele legaturi ce se stabilesc intre ele, structura organizatorica din cadrul S.C. "CONEX PRAHOVA" S.A. este de tip ierarhic-functional. Structura organizatorica se refera la cadrele societatii, iar legaturile dintre ele si calitatea de suport al sistemului permit integrarea intr-un ansamblu unitar al elementelor umane care compun subsistemele conducator si condus.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza gestionarii si utilizarii stocurilor in cadrul contabilitatii

Cuprins


Capitolul I Informatii generale privind societatea analizata.....3

capitolul II Organizarea gestionarii stocurilor...........20

Capitolul III Organizarea contabilitatii stocurilor.......57

Capitolul IV Analiza sistemului informational a gestiunii stocurilor...........98

Capitolul V Sistemul de prelucrare automata a datelor, cale principala de asigurare a gestiunii........127

Concluzii si propuneri..........140

Bibliografie.........146

Anexe
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza gestionarii si utilizarii stocurilor in cadrul contabilitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.