Analiza gestiunii potentialului tehnic la o unitate economica

Trimisa la data: 2010-04-20 Materia: Contabilitate Pagini: 78 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Suzana_B
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii potentialului tehnic
la o unitate economica

In conformitate cu normele legale in vigoare, obiectele care se incadreaza in aceasta definitie nu sunt considerate capital fix decat daca au o valoare de inventar mai mare de 8.000.000 lei si daca au o perioada de functionare de peste un an.Un capital fix participa la mai multe cicluri de productie transferandu-si astfel, treptat, valoarea proprie asupra valorii produselor realizate.

Deci, intr-un ciclu de productie are loc procesul de uzura a capitalului fix respectiv. Expresia valorica a gradului in care un capital s-a uzat, a urmare a participarii lui la un ciclu de productie, se numeste amortizare. Sumele reprezentand amortizarea capitalului fix reflecta deci, partea din valoarea capitalului fix care s-a transferat asupra valorii noului produs creat.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii potentialului tehnic la o unitate economica

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Analiza eficientei utilizarii potentialului tehnic......6
1.1. Capitalul fix - resursa de baza a unitatilor economice.........6
1.2. Analiza indicatorilor de apreciere a eficientei economice a utilizarii capitalului fix........8
1.3. Analiza volumului, structurii si calitatii potentialului tehnic.........21
1.4. Analiza utilizarii potentialului tehnic.......22
1.5. Reflectare modificarii mijloacelor fixe in principalii indicatori economico - financiari..........25

Capitolul II Analiza gestiunii potentialului tehnic la S.C. "GENERAL Construct" S.A...........32
2.1. Prezentare generala a S.C. "GENERAL CONSTRUCT" S.A.........32
2.2. Analiza volumului, structurii si calitatii potentialului tehnic la S.C. "GENERAL CONSTRUCT" S.A.........36
2.3. Analiza utilizarii potentialului tehnic la S.C. "GENERAL CONSTRUCT" S.A.............41
2.4. Reflectare modificarii mijloacelor fixe in principalii indicatori economico - financiari la S.C. "GENERAL CONSTRUCT" S.A. .......50

Capitolul III Determinarea variantei optime de modernizare si dezvoltare a capacitatii de aprovizionare - desfacere la S.C. "General Construct" S.A..........58

Concluzii........66

Bibliografie selectiva..........71

Anexe.............73
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza gestiunii potentialului tehnic la o unitate economica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.