Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-08-30
Materia: Contabilitate
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudiu_Po
Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale
La nivelul intreprinderii, rezultatul exercitiului este indicatorul generat din compararea veniturilor si cheltuielilor angajate in cursul unui exercitiu si care corespunde unei cresteri de bogatie (mai concret, o crestere a activelor) insa existenta unui profit nu inseamna automat si existenta de lichiditati, deoarece momentul angajarii cheltuielii sau venitului nu coincide cu cel al platii sau incasarii lor.

De aceea, o gestiune performanta a intreprinderii presupune atat gestiunea fluxurilor de angajare patrimoniala, cat si gestiunea trezoreriei, adica a fluxurilor de trezorerie .Conform unei definitii, gestiunea trezoreriei regrupeaza ansamblul deciziilor, regulilor si procedurilor care asigura, la costul cel mai redus, mentinerea echilibrului financiar instantaneu al intreprinderii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale
Cuprins

Capitolul I Delimitari si structuri contabile privind trezoreria intreprinderii..............5

Capitolul II Contabilitatea titlurilor de plasament...........15

Capitolul III Contabilitatea operatiilor banesti prin conturi la banci..............26

Capitolul IV Contabilitatea operatiunilor din decontari in numerar si a altor valori..................41

Capitolul VI Studiu de caz privind contabilitatea trezoreriei la S.C. Industrializarea Laptelui S.A..............48

Concluzii.................60

Bibliografie..............63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.