Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-08-30 Materia: Contabilitate Pagini: 63 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Claudiu_Po
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale
La nivelul intreprinderii, rezultatul exercitiului este indicatorul generat din compararea veniturilor si cheltuielilor angajate in cursul unui exercitiu si care corespunde unei cresteri de bogatie (mai concret, o crestere a activelor) insa existenta unui profit nu inseamna automat si existenta de lichiditati, deoarece momentul angajarii cheltuielii sau venitului nu coincide cu cel al platii sau incasarii lor.

De aceea, o gestiune performanta a intreprinderii presupune atat gestiunea fluxurilor de angajare patrimoniala, cat si gestiunea trezoreriei, adica a fluxurilor de trezorerie .Conform unei definitii, gestiunea trezoreriei regrupeaza ansamblul deciziilor, regulilor si procedurilor care asigura, la costul cel mai redus, mentinerea echilibrului financiar instantaneu al intreprinderii.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale
Cuprins

Capitolul I Delimitari si structuri contabile privind trezoreria intreprinderii..............5

Capitolul II Contabilitatea titlurilor de plasament...........15

Capitolul III Contabilitatea operatiilor banesti prin conturi la banci..............26

Capitolul IV Contabilitatea operatiunilor din decontari in numerar si a altor valori..................41

Capitolul VI Studiu de caz privind contabilitatea trezoreriei la S.C. Industrializarea Laptelui S.A..............48

Concluzii.................60

Bibliografie..............63
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza gestiunii si contabilitatii trezoreriei unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.