Analiza globala

Trimisa la data: 2008-12-09
Materia: Marketing
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: loredana
Lucrare de licenta despre Analiza globala
Societaţile comerciale sunt entitaţi economice formate din mai multe persoane fizice si/sau juridice numite asociaţi sau acţionari, avand cel puţin o trasatura comuna exprimata intr-un anumit interes, pe baza caruia contribuie la formarea unui patrimoniu social in scopul desfasurarii unei activitaţi oarecare si a obţinerii de profit.

In Romania, Legea 31 promulgata la 16 noiembrie 1990 pune bazele juridice si organizatorice ale trecerii economiei romanesti la economia de piaţa, cuprinzand referiri la societatea comerciala care se poate constitui in ţara noastra in una din urmatoarele forme: societate in nume colectiv, societate in comandita simpla, societate in comandita pe acţiuni, societate pe acţiuni sau societate cu raspundere limitata.

Societatea pe acţiuni este cea mai reprezentativa forma contemporana de societate comerciala.Cea mai mare parte a firmelor din ţara noastra sunt organizate sub forma de societate pe acţiuni .

Societaţile comerciale Comcereal au luat fiinţa la data de 01.03.1996 prin reorganizarea Regiei Autonome Romcereal conform Hotararii Guvernului 1054/1995.S.C. Comcereal S.A. Valcea a preluat intregul patrimoniu deţinut de sucursala Valcea a Romcereal R.A..

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza globala

Lucrare de licenta despre Analiza globala
Capitolul I - Caracterizarea generala a S.C. Comcereal S.A.............1
1.1 Diagnoza juridica si istoricul firmei............................1
1.2 Management si organizare.........................................4
1.3 Obiectul de activitate. Diagnoza comerciala......................9
1.4Analiza principalilor indicatori de activitate ai S.C.Comcereal S.A..................................................................16

Capitolul II - Analiza potentialului...........................25
2.1 Analiza potentialului uman.......................................25
2.1.1 Caracterizarea generala a potentialului uman...................33
2.1.2 Analiza eficientei utilizarii potentialului uman...............42
2.2 Analiza potentialului material...................................44
2.2.1 Analiza stocurilor.............................................44
2.2.2 Analiza mijloacelor fixe.......................................57

Capitolul III - Analiza cheltuielilor,analiza veniturilor si analiza rezultatului...........69
3.1 Analiza cheltuielilor............................................69
3.2 Analiza veniturilor..............................................79
3.3 Analiza rentabilitatii. Analiza rezultatului.....................83

Capitolul IV Masuri pentru consolidarea pozitiei de piata ...........97

Bibliografie.........................................................101

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza globala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.