Analiza impactului contabilitatii relatiilor comerciale dezvoltate cu furnizorii si clientii

Trimisa la data: 2010-05-09
Materia: Contabilitate
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_N
Lucrare de licenta despre Analiza impactului contabilitatii relatiilor comerciale dezvoltate cu furnizorii si clientii
Obtinerea unei inalte eficientei reprezinta o conditie fundamentala a cresterii economice. Spre deosebire de metodele autoritare prin constrangerea, omenirea a gasit o modalitate de asigurare a progresului individual si social, bazat pe cointeresare si interese, prin activitatea de productie urmarindu-se nu numai fabricarea de bunuri materiale in sine, in orice conditii, ci si asigurarea unei profitabilitati eficiente. Aceasta modalitate este reprezentata de piata si mecanismele ei de autoreglare care sunt obiective, deoarece marfurile se vand si se cumpara la preturile stabilite in functie de cerere si oferta, piata sustinand dinamismul intregii societati.

Indiferent de nivelul la care vrem sa facem o analiza (micro sau macroeconomica) ne situam intr-un context economic a carei componenta esentiala este piata, iar unitatea fundamentala este intreprinderea. Grupate in entitati care nu au una sau mai multe trasaturi comune, intreprinderile formeaza sectoare institutionale. Legaturile dintre aceste sectoare, dintre intreprinderi in cadrul unui sector, dintre sectoare si stat se inscriu in notiunea generica de relatii economice desfasurate pe fundalul pietei sau in afara acesteia.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza impactului contabilitatii relatiilor comerciale dezvoltate cu furnizorii si clientii

Lucrare de licenta despre Analiza impactului contabilitatii relatiilor comerciale dezvoltate cu furnizorii si clientii
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Prezentarea generala a S.C. AZUR S.A............5

Capitolul II Privire generala asupra relatiilor economice ale unitatilor patrimoniale...............8

Capitolul III Conducerea contabilitatii relatiilor cu furnizorii la S.C. AZUR S.A..................26

Capitolul IV Conducerea contabilitatii relatiilor cu clientii la S.C. AZUR S.A....................66

Capitolul V Analiza gestiunii clientilor si furnizorilor..........90

Concluzii..............101

Bibliografie..........106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza impactului contabilitatii relatiilor comerciale dezvoltate cu furnizorii si clientii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.