Analiza importantei evolutiei grupului in cadrul organizatiei

Trimisa la data: 2010-03-18
Materia: Economie
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_T
Lucrare de licenta despre Analiza importantei evolutiei grupului in cadrul organizatiei
Grupurile de munca se formeaza ca o consecinta directa a nevoii organizatiei de a se diferentia. Diferentierea sau specializarea nu inseamna numai impartirea organizatiei pe functii ci si formarea de grupuri care sa sprijine realizarea sarcinilor aferente acestor functii. Un grup, este in esenta un colectiv de indivizi care contribuie la realizarea unui scop comun sub conducerea unui lider si care impartasesc un sentiment de identitate comuna.

Un grup are un tel principal, temporar sau permanent si un anumit grad de constiinta de sine ca grup. Grupurile sunt folosite pe scara larga si pentru rezolvarea problemelor, crearea de noi idei, luarea deciziilor si coordonarea sarcinilor.Functiile acestor grupuri se reflecta in ceea ce organizatia are nevoie pentru a-si indeplini scopul. In orice caz, chiar indivizii au nevoie de grupuri. Grupurile ofera stimuli, protectie, asistenta si alte cerinte sociale si psihologice. In consecinta grupurile pot actiona in interesul organizatiilor, ca un intreg, precum si in interesul unor membri individuali1.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza importantei evolutiei grupului in cadrul organizatiei

Cuprins

Introducere............3

Capitolul I. Formarea si dezvoltarea grupului si rolul lui in organizatie..........5

Capitolul II. Metodologia utilizata in cercetarea relatiilor interumane.Instrumente folosite ........29

Capitolul III. Consideratii generale asupra telecomunicatiilor........50

Capitolul IV. Analiza relatiilor interumane la compania "Romtelecom"............68

Capitolul V. Concluzii si propuneri.........93

Bibliografie..........96Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza importantei evolutiei grupului in cadrul organizatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.