Analiza indicatorilor de presiune in activitatea de piata

Trimisa la data: 2010-09-12
Materia: Economie
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_T
Lucrare de licenta despre Analiza indicatorilor de presiune in activitatea de piata
In acest caz se porneste de la asertiunea ca scaderile si cresterile substantiale de curs sunt acompaniate cel mai adesea de o activitate de tranzactionare intensa. In aceste conditii pentru tehnicieni volumul actiunilor tranzactionate de-a lungul unei anumite perioade poate fi la fel de important ca schimbarile ce pot interveni in unul din indicii pietei.Cand pretul are tendinta sa creasca, atunci trebuie analizat numarul actiunilor vandute si cumparate.

Sa presupunem ca intr-un interval de o luna piata a crescut cu 5% saptamanal si si-a marit in mod continuu volumul in fiecare saptamana, tehnicianul va considera acesta un semnal de forta a pietei, pentru actiunea in cauza urmand asezarea pe un nou palier al preturilor, impunandu-se cumpararea rapida. Daca numarul actiunilor tranzactionate in luna respectiva inregistreaza declinuri saptamanale, in ciuda cresterii pietei, acest lucru va fi interpretat drept un semn de slabiciune a pietei. Analistii vor fi mai putin entuziasmati cu privire la eventualele cresteri viitoare de preturi, decat in cazul in care volumul actiunilor ar fi crescut saptamanal. O interpretare posibila ar fi aceea ca exista un numar de investitori mari, care manifesta scepticism si prudenta cu privire la fundamentul economic al cresterii de pret.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza indicatorilor de presiune in activitatea de piata

Cuprins

I. Analiza tehnica...........3

II. Utilizarea indicatorilor de presiune.........5

III. Inchiderea ponderata............16

IV. Interpretarea indicatorilor de presiune.........22

V. Analiza cu ajutorul graficelor........27

VI. Concluzie.............26
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza indicatorilor de presiune in activitatea de piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.