Analiza indicatorilor economico financiari ai unei schele

Trimisa la data: 2010-05-14 Materia: Finante-Banci Pagini: 110 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_B
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza indicatorilor economico financiari ai unei schele
Marimea marjei comerciale este influentata de tipul politicii de vanzare practicata de intreprindere. Astfel intreprinderile care se bazeaza pe comert de lux sau comert traditional ce asigura service si dupa vanzare au o marja comerciala superioara intreprinderilor care se bazeaza pe comert en - gros sau care promoveaza vanzarea realizata prin autoservire .

Pentru o apreciere mai exacta a viabilitatii politicii comerciale promovata de intreprindere, marja comerciala poate fi descompusa pe produse sau ramuri de activitate, tinand cont de faptul ca marja comerciala este influentata si de viteza de rotatie a stocurilor. In mod normal reducerea marjei comerciale ar trebui sa duca la majorarea nivelului vanzarilor. Marja comerciala este deci un indicator fundamental pentru aprecierea nivelului pragului de rentabilitate sau punctului critic ale unei activitati comerciale, reflectat de raportul dintre cheltuielile fixe si marja comerciala unitara.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza indicatorilor economico financiari ai unei schele

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a schelei...........3

Capitolul II. Analiza indicatorilor economico financiari ai firmei...................6
2.1. Contul de rezultate...........15
2.2. Soldurile intermediare de gestiune...........15
2.3. Capacitatea de autofinantare...........36
2.4. Alte tipuri de analiza a contului de rezultate............45
2.5. Ratele de rentabilitate............50

Capitolul III. Studiu de caz privind analiza indicatorilor economico financiari ai firmei SC Rolf Trading SRL.............61
3.1. Determinarea soldurilor intermediare de gestiune.........61
3.2. Determinarea capacitatii de autofinantare.......71
3.3. Alte tipuri de analiza a contului de rezultate...........76
3.4. Analiza pragului de rentabilitate...............80
3.5. Determinarea ratelor de rentabilitate ..........83

Capitolul IV. Concluzii si propuneri...............94

Bibliografie.............109
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza indicatorilor economico financiari ai unei schele". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.