Analiza influentelor fiscalitatii asupra rezultatelor financiare ale agentilor economici

Trimisa la data: 2010-06-17
Materia: Economie
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_L
Lucrare de licenta despre Analiza influentelor fiscalitatii asupra rezultatelor financiare ale agentilor economici
In cadrul procesului de negociere Romania s-a orientat mai intai pe capitolele de negociere mai usoare, pe care le-a incheiat provizoriu in diverse etape, si apoi s-a axat pe cele considerate dificile. Conform cerintelor UE, pentru fiecare capitol ce trebuie negociat, Romania trebuie sa aiba o anumita pozitie, elaborata in cadrul unui "document de pozitie". La acest "document de pozitie", Uniunea raspunde printr-un alt document, "pozitie comuna", adoptata de catre toate statele membre, proiectul fiind elaborat de catre Comisia Europeana.

Procesul de negociere se face sub indrumarea directa a doua institutii ale Uniunii Europene: Consiliul Uniunii (alcatuit din ministrii reprezentanti ai statelor membre) si Comisa Europeana (" Directia Generala pentru Extindere").Negocierile Romaniei au loc in cadrul Conferintei de Negociere la care ia parte negociatorul tarii si membrii Consiliului UE, fiecare prezentandu-si pozitiile pe baza celor 30 de capitole de negociere. In functie de pozitia fiecareia dintre parti se poate lua decizia de a inchide provizoriu un capitol sau de a-l lasa deschis pana la urmatoarele intrevederi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza influentelor fiscalitatii asupra rezultatelor financiare ale agentilor economici

Cuprins


Introducere.........3

Evolutia strategiei de aderare 2001 - 2005.......16

Criterii Politice........20

Criterii economice.......50

Societatea civil romaneasca si uniunea europeana........53

Concluzii........64

Anexe.........68

Bibliografie........72

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza influentelor fiscalitatii asupra rezultatelor financiare ale agentilor economici". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.