Analiza inscrisurilor ca mijloace de proba

Trimisa la data: 2010-08-24
Materia: Drept
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Albert_Mu
Lucrare de licenta despre Analliza inscrisurilor ca mijloace de proba
Incontestabil, probele sunt mijloacele care asigura realizarea dreptului; "prin mijlocirea lor, partile stabilesc in fata instantelor judecatoresti faptele din care izvorasc drepturile ce le sunt contestate si din realitatea carora judecatorii desprind apoi existenta drepturilor in litigiu" .

Nu poate fi de inchipuit, in nici un sistem juridic, a pretinde ceva fara a face proba celor afirmate, fara a aduce in sprijinul propriilor solicitari fapte, imprejurari, acte, documente. De altfel, in nici un sistem social, cand vine vorba de a cere ceva, nimeni nu poate avea pretentia ca va fi crezut pe cuvant; oricine, in orice astfel de situatie, iti va cere probe care sa ateste veridicitatea celor pe care le soliciti. A nu putea face dovada celor pretinse inseamna de fapt ca dreptul solicitat este lipsit de orice eficienta juridica, ca practic, la nivel de realizare, acesta nu exista (idem est non esse et non probari).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza inscrisurilor ca mijloace de proba

Lucrare de licenta despre Analliza inscrisurilor ca mijloace de proba
Cuprins

Capitolul I Probele. Notiune. Consideratii introductive...........3

Capitolul II Inscrisurile autentice............21

Capitolul III Inscrisurile sub semnatura privata...........45

Capitolul IV Alte inscrisuri.................63

Capitolul V Administrarea probei cu inscrisuri..........75

Capitolul VI Dreptul penal ca mijloc de protectie a inscrisurilor...............86

Concluzii..............91

Bibliografie...........94
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza inscrisurilor ca mijloace de proba". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.