Analiza interpretarilor economice a functiilor reale de mai multe variabile

Trimisa la data: 2010-05-02
Materia: Matematica
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Critina_Ne
Lucrare de licenta despre Analiza interpretarilor economice a functiilor reale de mai multe variabile
Activitatile din spatiul economic, pentru agentii economici individuali sau pentru un ansamblu de agenti economici ce se constituie intr-o ramura sau subramura de activitate, sau pentru totalitatea lor, la nivelul spatiului economic national, pot fi analizate, urmarite si optimizate numai prin aplicarea unor metode si tehnici moderne, intr-o conceptie de abordare sistematica, in care instrumentul matematic joaca un rol foarte important.

Orice agent economic actioneaza intr-un spatiu bine delimitat, intrand in interactiune cu ceilalti agenti economici printr-o multime de legaturi de natura economica si sociala, respectand cadrul juridic legislativ-normativ.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza interpretarilor economice a functiilor reale de mai multe variabile

Lucrare de licenta despre Analiza interpretarilor economice a functiilor reale de mai multe variabile
Cuprins

Capitolul I Functii reale de mai multe variabile.............5

Capitolul II Interpretari economice ale studiului functiilor de mai multe variabile................27

Capitolul III Optimizarea economica a functiilor de mai multe variabile................46

Capitolul IV Aplicatii in teoria economica a functiilor de mai multe variabile.............57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza interpretarilor economice a functiilor reale de mai multe variabile". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.