Analiza investitiilor directe pe baza evaluarii optiuniilor reale

Trimisa la data: 2010-09-20
Materia: Economie
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_S
Lucrare de licenta despre Analiza investitiilor directe pe baza evaluarii optiuniilor reale
Exista situatii in care VAN-ul aferent unei investitii este negativ si la o prima analiza, proiectul nu este viabil si trebuie abandonat. Insa in cazul in care se are in vedere o optiune de extindere a firmei in viitor, adoptarea deciziei de abandonare a proiectului in prezent, poate conduce la pierderi viitoare mai mari, in sensul ca VAN-ul extinderii va fi mai mic decat VAN-ul prezent datorita noilor modificari pe care piata le va suferei odata cu trecerea timpului (diversificarea concurentei, modificarea ratelor de dobanda, a ratei inflatiei, etc).

Adoptarea unei investitii cu VAN negativ ofera nu numai cash flow-uri ci si o optiune call de continuare a investitiei initiale prin extindere. Din acest motiv se recomanda a se alege continuarea investitiei cu VAN negativ deoarece pierderea actuala va fi recuperata in viitor si exista posibilitati mai mari de extindere a firmei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza investitiilor directe pe baza evaluarii optiuniilor reale

Cuprins

I.Notiunea de investitie si tipuri de investitii ............3

II.Metode de evaluare a investitiilor...............8

III.Evaluarea investitiilor prin intermediul optiunilor reale..........22

IV.Modele de evaluare a optiunilor...........43

V.Decizii de investitii.Evaluarea proiectelor............61

VI.Evaluarea investitiei prin intermediul arborelui de decizie si al optiunilor reale.............85

VII.Concluzii ..............89

VIII.Aprecieri si concluzii...........90
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza investitiilor directe pe baza evaluarii optiuniilor reale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.