Analiza jocului de handbal contemporan

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 179
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_S
Lucrare de licenta despre Analiza jocului de handbal contemporan
Cluburile sportive scolare cu catedre de handbal au constituit permanent asa numita si corect formulata expresie "baza de masa a sportului de performanta".Echipele de nivel A si B de seniori si senioare si cele din cadrul fiecarei categorii de varsta competitionala a copiilor si juniorilor, au creat o stabilitate a activitatii de selectie, pregatire si competitie.

In functie de cerintele stabilite de federatie cu privire la normele de statura si pentru probele de control instituite pentru cresterea staturii echipelor si valorii pregatirii, au aparut centre si echipe de handbal care au asigurat o crestere considerabila a numarului jucatorilor cu statura inalta si calitati remarcabile pentru handbal.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza jocului de handbal contemporan

Cuprins

Capitolul I Introducere..........3

Capitolul II Fundamentarea teoretica a lucrarii..........21

Capitolul III Metode si tehnici de cercetare.........55

Capitolul IV Organizarea, desfasurarea si concluziile partiale ale experimentului.............62

Capitolul V Concluzii si propuneri..........80

Capitolul VI Modelul de pregatire...........87

Bibliografie...........168
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza jocului de handbal contemporan". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.