Analiza lucrarilor de imbunatatire funciara

Trimisa la data: 2010-04-07
Materia: Economie
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_I
Lucrare de licenta despre Analiza lucrarilor de imbunatatire funciara
Bazinul hidrografic Valea Ier in suprafata totala de 154800 ha din care 143700 ha pe teritoriul Romaniei este format din trei mari unitati morfologice: Campia Nirului, Campia Ierului si Dealurile Ierului. Primele doua unitati de campie se intind pe suprafata de 111.200 ha.Campia Nirului se intinde aproximativ de la calea ferata Oradea-Satu Mare pana la frontiera cu Ungaria, altitudinea fiind cuprinsa intre 140-160 mMB.

Aceasta campie este acoperita de dune cu inaltimi de 10-20 m alcatuite din nisipuri fine prafoase separate intre ele prin interdune cu latimi de 500-800 m. Interdunele sunt alcatuite tot din nisipuri cu textura mai fina, care in contact cu apa devin foarte slab permeabile.Campia Ierului se intinde in lungul raului Ier si cuprinde: Lunca raului Ier si campul inalt care margineste lunca.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza lucrarilor de imbunatatire funciara

Cuprins


Capitolul I. Date generale...........3

Capitolul II. Cadrul natural........6

Capitolul III. Analiza lucrarilor de imbunatatiri funciare exitente in Valea Ier.........16

Capitolul IV. Modele matematice de miscare permanenta si de miscare nepermanenta.........31

Capitolul V. Suprainaltarea digurilor............42

Capitolul VI. Optimizarea regulamentului de exploatare la ape mari.............44

Capitolul VII. Metoda de predictie a debitului maxim la frontiera..........48

Capitolul VIII. Masuri de protectia muncii..........53

Bibliografie..........57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza lucrarilor de imbunatatire funciara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.