Analiza macroeconomica a corelatiei dintre cursul valutar si rata dobanzii

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Economie
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_B
Lucrare de licenta despre Analiza macroeconomica a corelatiei dintre cursul valutar si rata dobanzii
Moneda detine calitatea lichiditatii in cel mai inalt grad, fata de orice alte active, ea fiind numita si lichiditate primara. Lipsa de moneda inseamna confruntarea cu riscul nelichiditatii, cu riscul lipsei capacitatii de plata.

Lichiditatea este proprietatea generala a activellor ce exprima capacitaea acestora de a fi transformate rapid si cu o cheltuiala minima in moneda lichida (numerar sau disponibil in cont ).
Lichiditatea este deci calitatea unui activ de a fi negociabil imediat fara riscul unei pierderi sensibile de capital.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza macroeconomica a corelatiei dintre cursul valutar si rata dobanzii

Cuprins

Capitolul I. Moneda si dobanda in economia de piata..........3

Capitolul II Sistemul bancar si dobanda in economia de piata........21

Capitolul III Piata valutara si cursul valutar............42

Capitolul IV Analiza evolutiei ratei dobanzii si a cursului valutar in perioada 1990-2001...........64

Capitolul V Analiza corelatiei dintre rata dobanzii si cursul de schimb...........101

Bibliografie.............135

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza macroeconomica a corelatiei dintre cursul valutar si rata dobanzii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.