Analiza manageriala a performantei profesionale

Trimisa la data: 2010-04-21
Materia: Economie
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_M
Lucrare de licenta despre Analiza manageriala a performantei profesionale
In timp ce planificarea carierei organizationale se concentreaza asupra posturilor si necesitatilor pe termen scurt ale organizatiei, planificarea carierei individuale se concentreaza, indeosebi, asupra capacitatilor, abilitatilor sau calificarilor angajatului, precum si asupra nevoilor sau aspiratiilor acestuia.Individul trebuie sa-si identifice abilitatile, aspiratiile, iar prin consilire sa inteleaga care sunt cerintele de pregatire si dezvoltare pentru o anumita cale a carierei sau pentru o anumita ruta profesionala.

Perspectiva individuala a planificarii carierei este deosebit de importanta deoarece constituie o problema care preocupa, in general, pe toti oamenii. Prin urmare , oamenii, in general, si tinerii, in special, sunt deosebit de preocupati de problemele carierei lor. De asemenea, acestia trebuie sa stie ca, daca vor sa reuseasca in cariera, este necesar sa si-o pregateasca din timp si sa gandeasca in viitor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza manageriala a performantei profesionale

Cuprins

Introducere..........4

Capitolul I. Conceptul de cariera...........6
1.1. Definirea carierei...............6
1.2. Mituri legate de cariera.........10

Capitolul II. Managementul organizational al carierelor individuale.............14
2.1. Obiective ale managementului carierei. Probleme potentiale......16
2.2. Modele de management al carierei............18
2.3. Planificarea carierei.............22

Capitolul III. Evaluarea performantelor si potentialul si formarea profesionala, elemente centrale ale managementului carierei.........50
3.1. Evaluarea performantelor si potentialului in contextul managementului carierei...........50
3.2. Formarea profesionala, element al managementului carierei.......53
3.3. Rolul organizatiei si a indivizilor in dezvoltarea carierei.....63

Capitolul IV Studiu aplicativ la S.S. GLOBAL ENTREPRISE S.R.L. Petrosani...........69
4.1. Prezentarea S.C. GLOBAL ENTREPRISE S.R.L.........69
4.2. Metodologia de cercetare.............72
4.3. Analiza si interpretarea datelor obtinute in urma aplicarii chestionarului.............76
4.4. Propuneri si concluzii privind managementul carierei la S. C. GLOBAL ENTREPRISE S.R.L..............89

Concluzii generale.............93

Bibliografie...........96

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza manageriala a performantei profesionale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.