Analiza masinilor de fabricare rapida a prototipurilor

Trimisa la data: 2010-04-01
Materia: Politehnica
Pagini: 56
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adela_En
Lucrare de licenta despre Analiza masinilor de fabricare rapida a prototipurilor
Materia prima utilizata de aceste tehnologii poate fi: lichida pulbere sau solida. Procedeele care folosesc materia prima in stare lichida, pot fi clasificate la randul lor in doua grupe:Cele care folosesc polimeri lichizi, ca materiale de baza, iar solidificarea se realizeaza la impactul cu lumina, de la laser de mica putere sau prin incalzire (polimerizare termala).Cele bazate pe topire, depunere si de resolidificare a materialelor. Ele permit folosirea de metale precum si plastic sau lichide. (procesul F.P.M)

Alte procedee folosesc ca materie prima pulberea. Legarea particulelor de pulbere poate fi realizata prin fuziune in aria de contact a particulelor de aceeasi fel, sau cu particule dintr-un alt material, care se va construi ca material complementar special pentru acest proces (S.L.S), sau lipirea particulelor in zonele de interes cu substanta speciala (3D printing).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza masinilor de fabricare rapida a prototipurilor

Lucrare de licenta despre Analiza masinilor de fabricare rapida a prototipurilor
Cuprins

I. Introducere..............3
I.1 Notiuni generale........3
I.2 Materiale folosite......7

II. Sisteme de fabricatie rapida a prototipurilor............9
II.1 Clasificarea diferitelor procese..........9
II.2 Procedee de fabricatie rapida a prototipurilor..........10

III. Alegerea tehnologiei de fabricatie (productia de serie mica)...........41
III.1Evaluarea pretului de cost pe diferite sisteme de fabricatie rapida a prototipurilor..............41
III.2 Descrierea pasilor necesari pentru realizarea matritei.......47

IV. Studiul de caz..............49
IV.1Etapa de proiectare a modelului solid al piesei master...........47
IV.2 Alegerea planului de separare...........51
IV.3 Turnarea piesei...........52
IV.4 Separarea semi-matritelor...............53

V. Concluzii...............55

Bibliografie............55

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza masinilor de fabricare rapida a prototipurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.