Analiza mass - mediei ca vector purtator al actiunilor militare pe timp de razboi

Trimisa la data: 2010-09-26 Materia: Stiinte Politice Pagini: 87 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cosmin_Io
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza mass - mediei ca vector purtator al actiunilor militare pe timp de razboi
In aceste conditii, continutul razboiului psihologic a progresat, iar o buna parte dintre aspectele legate de acesta au fost bine definite. Cu toate ca in scopul definirii notiunilor legate de agresiunea psihologica si razboiul special s-au scris numeroase lucrari pe diferite meridiane ale lumii si astazi atat ziarele, revistele, cat si radioul sau televiziunile statelor fac referiri la faptul ca aceste concepte sunt folosite cu sensuri gresite care provoaca multa confuzie si permanent este pusa intrebarea daca aceste concepte au o valoare stiintifica.La aceasta intrebare, dat fiind aspectul complex al actiunilor psihologice, se pare ca nu este suficient un raspuns academic care sa satisfaca maniera profesionala a definitiilor si se prefera mentinerea starii de confuzie in jurul acestor concepte.

Aceasta pozitie adoptata in mod intentionat serveste intereselor adevaratilor agresori, ea camufleaza natura reala a fenomenului ce constituie de fapt o arma cu adevarat redutabila si eficace in relatiile internationale si asigura scoaterea din cauza a acestora. Cu toate ca aceste lucruri sunt foarte bine cunoscute, nici un stat nu recunoaste in mod deschis ca desfasoara actiuni de influentare psihologica sau sunt pregatite pentru a derula astfel de programe. Singurul stat care recunoaste acest lucru, si nu se sfieste de loc cu experienta dobandita in acest domeniu, sunt S.U.A.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza mass - mediei ca vector purtator al actiunilor militare pe timp de razboi

Lucrare de licenta despre Analiza mass - mediei ca vector purtator al actiunilor militare pe timp de razboi
Cuprins

Capitolul I Agresiunea psihologica - componenta a razboaielor moderne............4
1.1.Agresiunea psihologica-delimitari conceptuale si evolutie........4
1.2.Modalitati de realizare a agresiunii psihologice in conflictele militare moderne..........10
1.3.Mijloace si tehnici de realizare a agresiunii psihologice.........26

Capitolul II Particularitatile utilizarii mass media in agresiunea psihologica...........28
Mass media -continut, tipologie, evolutie............28
Mecanismul psihologic al influentarii prin mass media............40
Utilizarea mass media in conflictele militare........44
Evolutii ale utilizarii mass media in agresiunile viitorului.......49
Gestionarea informatiilor si structurilor media pentru asigurarea stabilitatii si rezistentei psihice a militarilor..........50


Capitolul III Activitatea comandantului de subunitate pentru limitarea si inlaturarea efectelor negative ale influentarii prin mass media........55
3.1.Particularitati ale profilului comandantului de subunitate ca leader implicat in protectia psihologica a grupului mic militar....55
3.1.1.Locul comandantului de subunitate.........55
3.1.3.Rolul comandantului de subunitate......61
Calitatile necesare comandantului de subunitate........58
Modalitati specifice inlaturarii efectelor negative ale influentarii prin mass media aflate la indemana comandantului de subunitate......64
Exercitiu practic aplicativ.........66
Scenariu..........66

Anexe..........73
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza mass - mediei ca vector purtator al actiunilor militare pe timp de razboi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.