Analiza matricelor de injectat si a elementelor de modelare folosind tehnologia injectarii

Trimisa la data: 2010-09-14
Materia: Politehnica
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorina_D
Lucrare de licenta despre Analiza matricelor de injectat si a elementelor de modelare folosind tehnologia injectarii
Simplificat, realizarea prin injectare a unei piese poate fi urmarita in fig.1.1. Materia prima sub forma de granule se introduce in palnia de alimentare 8, de unde cade in cilindrul de injectare 5. Materialul plastic ajuns in cilindrul de injectare este transportat de catre melcul 7, in timpul miscarii de rotatie, spre capul cilindrului, unde se gaseste duza de injectare 4. Miscarea de rotatie a melcului se realizeaza cu ajutorul sistemului de angrenare 9.

In timpul transportului granulele ajung in stare de topitura ca urmare a frecarilor, precum si a incalzirii cilindrului de catre corpurile de incalzire 6. Materialul plastic topit este impins sub presiune in matrita de injectat 2, de catre melcul 7, ca urmare a presiunii exercitate de sistemul de actionare 10. Dupa solidificarea si racirea materialului in matrita, platoul mobil 1 al masinii de injectat se indeparteaza de platoul fix 3. Astfel matrita se deschide si ca urmare a actionarii sistemului de aruncare al matritei, piesa injectata A este aruncata din matrita.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza matricelor de injectat si a elementelor de modelare folosind tehnologia injectarii

Lucrare de licenta despre Analiza matricelor de injectat si a elementelor de modelare folosind tehnologia injectarii
Cuprins

I.Tehnologia injectarii...............3

II.Materie de injectat.............27

III.Elemente de modelare............37

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza matricelor de injectat si a elementelor de modelare folosind tehnologia injectarii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.