Analiza mediului unei firme - Formularea obiectivelor si strategiilor

Trimisa la data: 2010-03-26
Materia: Economie
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ciprian_Su
Lucrare de licenta despre Analiza mediului unei firme - Formularea obiectivelor si strategiilor
Organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea de ofertare si relatii publice din cadrul compartimentului.Efectueaza analiza detaliata a conditiilor si cerintelor clientilor asupra diferitelor tipuri de ventilatoare sau asupra serviciilor prestate de societatea comerciala.
Cerceteaza piata beneficiarilor din toate domeniile de activitate ale societatii, prin metode si tehnici specifice.Pregateste oferte, pe baza informatiilor rezultate din cercetarea pietei, negocieaza, incheie contracte si urmareste realizarea acestora, pentru diferite produse si servicii.

Elaboreaza si urmareste realizarea strategiei de marketing a societatii, precum si a programelor de marketing aferente, cu privire la oferta, pret, distributie si promovare.Asigura organizarea si desfasurarea a diferite activitati specifice de relatii publice asigura si imbunatateste legaturile cu diferite categorii de public prin diverse canale de comunicare, pentru promovarea imaginii firmei, sub forma de intalniri directe, conferinte de presa, vizite la firma, sponsorizari, e-mail-uri cu oferte trimise periodic companiilor din exterior precum si clientilor traditionali.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza mediului unei firme - Formularea obiectivelor si strategiilor

Cuprins


Introducere...............3

Capitolul I Prezentarea generala a Societatii Comerciale Ventilatorul S.A.............36
Informatii generale: scurt istoric, dimensiunile si domeniul de activitate, resurse............6
Produse-servicii...........23
Misiunea............24
Clienti importanti.........25

Capitolul II Analiza diagnostic a companiei...........27
Rezultate trecute si prezente.............27
Identificarea punctelor tari si slabe................36

Capitolul III Analiza mediului pentru a defini obiectivele si strategiile.............38
Analiza mediului general.............38
Analiza mediului concurential........48

Capitolul IV Stabilirea strategiilor si obiectivelor/ concluzii..........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza mediului unei firme - Formularea obiectivelor si strategiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.