Analiza metodelor si obiectelor ciberneticii economice

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Informatica
Pagini: 204
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_N
Lucrare de licenta despre Analiza metodelor si obiectelor ciberneticii economice
Intre 1854 - 1878 , psihologul francez Bernard, in mai multe lucrari, stabileste existenta unui ,,mediu intern" in fiintele vii, stabilind o diferenta clara intre ceea ce se intampla inauntru si ceea ce se intampla in afara organismului. Cam in acelasi timp, este descoperit si primul dispozitiv de reglare biologic: actiunea nervilor care se afla pe cord si care determina accelerarea si moderarea batailor inimii. Deja, atunci, era cunoscut dispozitivul de reglare a presiunii aburului al lui Watt care, se pare, a fost primul dispozitiv tehnic de acest tip.

Concomitent cu aceste acumulari in domeniul tehnic si biologic, sitemica si cibernetica incepeau sa fie prezente si in stiintele matematice si fizice. Matematicianul francez Poincare incepea studiile legate de instabilitatea sistemelor intr-o epoca in care gandirea mecanicista si conceptia privind echilibrul imuabil erau dominante. Lucrarile sale, care au revolutionat matematica sfarsitului de secol XIX si inceputul de secol XX, au condus, ulterior, la aparitia si dezvoltarea teoriei sistemelor dinamice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza metodelor si obiectelor ciberneticii economice

Lucrare de licenta despre Analiza metodelor si obiectelor ciberneticii economice
Cuprins

Capitolul I Aparitia si dezvoltarea ciberneticii.obiectul si metodele ciberneticii economice............25

Capitolul II Sistemul adaptiv complex...........41

Capitolul III Procese feedback fundamentale in sistemele adaptive complexe...........63

Capitolul IV Autoorganizare si emergenta insistemele adaptive complexe.................91

Capitolul V Agenti si modelarea-bazata-pe-agenti...........111

Capitolul VI Economia de piata - sistem adaptiv complex...........155
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza metodelor si obiectelor ciberneticii economice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.