Analiza modalitatii de structurare a deciziei in interiorul entitatii economice

Trimisa la data: 2010-10-20
Materia: Economie
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_S
Lucrare de licenta despre Analiza modalitatii de structurare a deciziei in interiorul entitatii economice
Politica de autofinantare a unei intreprinderi este sinteza cailor de productie, comerciale si financiare, care orienteaza activitatea sa. Fluxul surselor de autofinantare rezulta din performantele economice si financiare, fiind grupate insa in functie de posibilitatile repartizarii beneficiilor, amortizarii si de politica de indatorare. PreviAZziunile de finantare interna joaca rolul principal in politica financiara a intreprinderii.

Desi autofinantarea este o politica financiara sanatoasa si de dorit, nu este oportun sa se exagereze in aceasta directie pentru ca, intreprinderea sa nu fie rupta de piata financiara si pentru o mobilitate mai mare a capitalului. Acoperindu-si integral nevoile de crestere economica din surse interne, se poate usor scapa din vedere costul capitalului propriu comparativ cu costul capitalului de imprumut, creandu-se aparenta inselatoare ca primul ar fi oarecum gratuit.Realitatea economica si financiara arata insa ca, indiferent de provenienta, costul capitalurilor se egalizeaza, in multe cazuri costul capitalului propriu fiind chiar mai ridicat decat al celui imprumutat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza modalitatii de structurare a deciziei in interiorul entitatii economice

Cuprins

Capitolul I. Posibilitati de finantare a activitatii societatilor comerciale si regiilor autonome.................3
1.1. Decizia de finantare ......................3
1.2. Asigurarea resurselor prin finantare interna..........6
1.3. Asigurarea resurselor prin finantare externa..........9

Capitolul II. Particularitati ale activitatii desfasurate la S.C. "CONSTRUCTII FEROVIARE MOLDOVA" S.A. Iasi si influentele asupra finantarii activitatii acesteia.......................17
2.1. Prezentarea generala a societatii................17
2.2. Analiza structurii resurselor angajate de intreprindere in finantarea activitatii de investitii si de exploatare............19
2.3. Posibilitati de imbunatatire a finantarii activitatii S.C. "CONSTRUCTII FEROVIARE MOLDOVA" S.A. Iasi...........23

Concluzii si propuneri...............88

Bibliografie.........81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza modalitatii de structurare a deciziei in interiorul entitatii economice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.