Analiza modului de realizare si implementare a schimbarilor organizationale la SC AGRO-SIRET-ZOO-IND SRL BACAU

Trimisa la data: 2010-10-15
Materia: Economie
Pagini: 101
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_I
Lucrare de licenta despre
Dezvoltarea intr-un ritm accelerat a noii economii de piata romanesti a dat nastere unei adevarate cavalcade de societati comerciale cu capital privat care si-au precizat in statut ca obiect de activitate producerea de produse de panificatie si de patiserie, devenind concurenti directi a societatilor cu capital de stat a industriei de panificatie, determinand astfel o adevarata lupta cu producatorii traditionali, sfidand piata monopolista detinuta de acestia pana in anul 1989.

Printre astfel de societati se numara si S.C. AGRO-SIRET-ZOO-IND S.R.L. BACAU, care si-a inceput istoria in anul 1994, intr-o perioada propice lansarii intr-un domeniu de activitate mai putin explorat de societati comerciale cu capital privat. In judetul Bacau exista 27 de societati comerciale cu capital privat avand ca obiect de activitate producerea de produse de panificatie, care detin un segment de piata bine definit. Dintre acestea, un numar destul de restrans si-au mentinut linia de plutire, astfel incat astazi o mare parte au fost nevoite sa-si inceteze sau sa-si restranga activitatea. Intr-o realitate economica destul de schimbatoare au ramas doar cele care au reusit sa-si armonizeze un lant distribuitor-producator-distribuitor relativ constant si stabil.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza modului de realizare si implementare a schimbarilor organizationale la SC AGRO-SIRET-ZOO-IND SRL BACAU

Cuprins

Capitolul I. Incadrarea S.C. AGRO-SIRET-ZOO-IND S.R.L. BACAU in cadrul industriei romanesti de panificatie......3
1.1.Locul ocupat de societatea comeciala in contextul economiei nationale........3
1.2.Prezentarea generala......5

Capitolul II. Analiza-Diagnostic a S.C. AGRO-SIRET-ZOO-IND S.R.L. BACAU.........21
2.1.Culegerea, selectarea si sistematizarea datelor.......21
2.2.Evidentierea simptomelor semnificative.........75
2.3.Identificarea pe domenii de activitate a punctelor forte si slabe interne si a cauzelor care le genereaza......78
2.4.Stabilirea puterii globale interne a firmei.......83
2.5.Identificarea punctelor forte si slabe externe si a cauzelor acestora............84
2.6.Elaborarea recomandarilor.........85

Capitolul III. Implementarea si realizarea schimbarilor organizationale...........89
3.1. Concept, necesitate, tipologie........89
3.2. Forte care determina schimbari organizationale programate.....91
3.3. Metodologia formularii si implementarii schimbarilor programate........94

Capitolul IV. Concluzii, propuneri, aprecieri.......96

Anexe...........97

Bibliografie.............101

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza modului de realizare si implementare a schimbarilor organizationale la SC AGRO-SIRET-ZOO-IND SRL BACAU". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.