Analiza modului de realizare si implementarea schimbarilor ogranizationale la SC Agro-Siret-Zoo-IND SRL Bacau

Trimisa la data: 2009-07-03
Materia: Management
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_L
Lucrare de licenta despre Analiza modului de realizare si implementarea schimbarilor ogranizationale la SC Agro-Siret-Zoo-IND SRL Bacau
Faina rezultata din macinarea boabelor de grau se ambaleaza in saci de iuta sau fibre sintetice (rafie) in greutate de 40-50 Kg si se transporta la brutarii in vederea conservarii si asigurarii unui stoc tampon minim, care sa asigure continuitatea productiei si imbunatatirea calitatii initiale. In depozit, faina se pastreaza in stive, provenite dintr-un singur loc, cladite pe gratare de lemn, care sa permita aerisirea fainei. Restivuirea este recomandat a se efectua din 5 in 5 zile.

Drojdia comprimata se transporta in cutii de carton sau navete din material plastic, in greutate de 10-15 kg. Conditiile de pastrare optime sunt asigurate de dulapuri frigorifice prin temperaturi de 2-40C, avand in vedere ca termenele sunt de 15 zile pentru drojdia PAKMAYA si 7 zile pentru drojdia romaneasca. Sarea se transporta in saci de hartie de 50 kg - sarea vrac sau in saci de material plastic de 50 kg - sarea la pungi de 1 kg, in acelasi conditii ca si faina. Alimentarea cu materii prime a locurilor de munca se face cu 6-8 ore inainte de a fi folosite in procesul de fabricatie, pentru a putea obtine o temperatura optima de 20-23oC, la faina.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza modului de realizare si implementarea schimbarilor ogranizationale la SC Agro-Siret-Zoo-IND SRL Bacau

Cuprins

Capitolul I. Incadrarea S.C. AGRO-SIRET-ZOO-IND S.R.L. BACAU
in cadrul industriei romanesti de panificatie...........................3
1.1. Locul ocupat de societatea comeciala in contextul economiei nationale..............................3
1.2. Prezentarea generala...........................5

Capitolul II. Analiza-Diagnostic a S.C. AGRO-SIRET-ZOO-IND S.R.L. BACAU...........................19
2.1. Culegerea, selectarea si sistematizarea datelor...........................19
2.2. Evidentierea simptomelor semnificative...........................61
2.3. Identificarea pe domenii de activitate a punctelor forte si slabe interne si a cauzelor care le genereaza...........................75
2.4. Stabilirea puterii globale interne a firmei...........................81
2.5. Identificarea punctelor forte si slabe externe si a cauzelor acestora...........................82
2.6. Elaborarea recomandarilor...........................83

Capitolul III. Implementarea si realizarea schimbarilor organizationale...........................87
3.1. Concept, necesitate, tipologie...........................87
3.2. Forte care determina schimbari organizationale programate...........................92
3.3. Metodologia formularii si implementarii schimbarilor programate...........................93

Capitolul IV. Concluzii, propuneri, aprecieri...........................94

Anexe...........................95

Bibliografie...........................100

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza modului de realizare si implementarea schimbarilor ogranizationale la SC Agro-Siret-Zoo-IND SRL Bacau". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.