Analiza operatiunilor contabile specifice intermedierilor prin casierie sau conturi la banca

Trimisa la data: 2010-09-09
Materia: Contabilitate
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_S
Lucrare de licenta despre Analiza operatiunilor contabile specifice intermedierilor prin casierie sau conturi la banca
Rotatia valorilor patrimoniale in fazele circuitului economic presupune transformarea lor continua si determina in mod obiectiv, la inceputul si sfarsitul circuitului economic, un volum insemnat de mijloace economice sub forma baneasca sau a unor valori usor convertibile in bani. Toate acestea formeaza trezoreria unitatii patrimoniale.

De mare importanta in organizarea contabilitatii trezoreriei este si cunoasterea structurii mijloacelor banesti, avand in vedere locul unde se gasesc, destinatia pe care o au, modul de prezentare.Din punctul de vedere al locului unde se afla, mijloacele banesti si alte valori: in casierie sau in conturi la banci, din tara sau din strainatate, este foarte important pentru organizarea contabilitatii deoarece in functie de acest lucru se deschid conturi distincte.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza operatiunilor contabile specifice intermedierilor prin casierie sau conturi la banca

Cuprins

Capitolul I. Continutul si gestiunea trezoreriei...........3

Capitolul II. Contabilitatea decontarilor in numerar si altor valori de trezorerie...........25

Capitolul III. Contabilitatea operatiilor banesti prin conturi la banci..........42

Capitolul IV. Studiu de caz privind reflectarea in contabilitate a operatiilor la S.C. ROMCHRONO S.R.L.........63

Capitolul V. Concluzii si propuneri..........69

Anexe...........73

Bibliografie...........94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza operatiunilor contabile specifice intermedierilor prin casierie sau conturi la banca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.