Analiza operatiunilor de creditare efectuate

Trimisa la data: 2009-06-05 Materia: Finante-Banci Pagini: 53 Comentarii: 1 (citeste) Autor: myg
Raporteaza o eroare
Lucrare de control despre Analiza operatiunilor de creditare efectuate
Bancile comerciale, chiar daca si-au compartimentat sfera de actiune pe diferite domenii de activitate, alcatuiesc un adevarat circuit bancar de natura sa alimenteze si sa sprijine intreaga activitate a economiei nationale precum si reformele in curs de desfasurare.

Desi bancile comerciale se caracterizeaza prin aceea ca efectueaza toate tipurile de operatiuni, totusi operatiunile de baza sunt reprezentate de constituirea de depozite si utilizarea lor in scopul acordarii de credite agentilor economici.

Creditul trebuie sa asigure functionarea sectorului public, care este intr-un proces de diminuare, iar pe de alta parte sa incurajeze cresterea si consolidarea sectorului privat.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza operatiunilor de creditare efectuate

Lucrare de control despre Analiza operatiunilor de creditare efectuate
INTRODUCERE.......................2

CAPITOLUL I BRD - GROUP SOCIETE GENERALE IN CADRUL SISTEMULUI BANCAR ROMANESC.............4
1.1. Organizare, rol, si functii.................4
1.2.Obiective....................................5
1.3.Strategii de dezvoltare......................6

CAPITOLUL II MODALITATI DE ACORDARE SI TIPURI DE CREDITE OFERITE DE BRD - GROUP SOCIETE GENERALE PERSOANELOR FIZICE........8
2.1.Conceptul de credit............................8
2.2. Categorii de credite acordate de bancile comerciale persoanelor fizice...................10
2.3.Tipuri de credite oferite de BRD persoanelor fizice.........11
2.3.1Creditul Tranzact.............................11
2.3.2.Creditul STUDENTPLUS.........................19
2.3.3.Creditul10...................................23
2.3.4.Credite pentru achizitionarea de autovehicule comercializate prin intermediul retelei de concesionari autorizati DAC IA/REN AULT/NISS AN .......26
2.3.5.Creditul imobiliar ipotecar..................32

CAPITOLUL III STUDIU DE CAZ REALIZAT LA BRD ARGES – JOHN PITESTI......42

CONCLUZII................47
BIBLIOGRAFIE.............53
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza operatiunilor de creditare efectuate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu

doar 10 euro + TVA atat de putin pentru un referat....v-ati pierdut mintile zau asa

eu | 2010-06-02 21:54:00
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.