Analiza operatorilor liniari si derivari particularizata pe campuri vectoriale

Trimisa la data: 2010-07-17 Materia: Matematica Pagini: 82 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Dana_Br
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza operatorilor liniari si derivari particularizata pe campuri vectoriale
Pentru campurile vectoriale Killing prezentate in subcapitolul 2.6, campurile vectoriale conforme pezentate in subcapitolul 2..7, campurile afine sau proiective pe IRn prezentate in subcapitolul 2.8 avem expresii explicite. Campurile vectoriale torsionale descrise in subcapitolul 2.9, sunt interesante cel putin prin cazurile particulare: campuri concirculare, campuri concurente, campuri recurente si campuri paralele .Campurile newtoniene si campurile electrostatice, cu simetrie sferica , sunt torsionale.

In acest capitol sunt date problemele referitoare le campuri vectoriale speciale, rezolvate intr-o maniera moderna. Sunt abordate chestiuni de natura locala si globala. Avand in vedere diversitatea si complexitatea notiunilor teoretice care intervin in lucrare, fapt ce face mai dificila manevrarea acestora, am urmarit de regula, prezentarea unor solutii complete, insotite adeseori de observatii care contin comentarii ce pun in evidenta proprietati suplimentare.

Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza operatorilor liniari si derivari particularizata pe campuri vectoriale

Lucrare de licenta despre Analiza operatorilor liniari si derivari particularizata pe campuri vectoriale
Cuprins

Introducere....................3

1.Campuri vectoriale...........5
1.1 Campuri scalare............5
1.2. Campuri vectoriale.........11
1.3.Subvarietati ale lui irn............21
1.4 Derivata in raport cu un vector.....26
1.5. Campurile vectoriale ca operatori liniari si derivari..........30
1.6 Operatori diferentiali...............36

2.Campuri vectoriale particulare.........39
2.1. Campuri vectoriale irotationale.........39
2.2 . Campuri vectoriale cu simetrie sferica........48
2.3.Campuri vectoriale solenoidale...........52
2.4. Reprezentarile monge si stokes..........56
2.5. Campuri vectoriale armonice.............57
2.6. Campuri vectoriale killing..............59
2.7. Campuri vectoriale conforme.............61
2.8. Campuri vectoriale afine si proiective.............64
2.9. Campuri vectoriale torsionale...........66
3. Probleme referitoare la campuri de vectori............69Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza operatorilor liniari si derivari particularizata pe campuri vectoriale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.