Analiza organizatorica si financiara a unei firme

Trimisa la data: 2010-09-24
Materia: Economie
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_D
Lucrare de licenta despre Analiza organizatorica si financiara a unei firme
Adunarea Generala a Actionarilor este organul care decide asupra activitatii societatii si asigura politica economica si sociala a acestuia. Ea alege Consiliul de Administratie, care administreaza societatea, si Comisia de cenzori, care controleaza gestiunea societatii comerciale.

Organigrama S.C. "FAVIOR - VIDRA" S.A. este prezentata in anexa nr. 1.
Societatea pe actiuni este administrata de un Consiliu de Administratie compus din 9 administratori, alesi de Adunarea Generala a Actionarilor pe o perioada de 4 ani, cu posibilitatea de a fi alesi pe noi perioade de 4 ani, care pot avea calitatea de actionari. Lista nominala cat si datele personale ale administratorilor societatii comerciale constituie anexa la actul constitutiv. Numarul de administratori este stabilit in raport cu volumul si specificul activitatii societatii comerciale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza organizatorica si financiara a unei firme

Lucrare de licenta despre Analiza organizatorica si financiara a unei firme
Cuprins

Capitolul I Prezentarea SC "Vidra-Favior" SA............3

Capitolul II Analiza structurii financiar-patrimoniale a intreprinderii..............11

Capitolul III Analiza lichiditatii si solvabilitatii intreprinderii..............32

Capitolul IV Analiza echilibrului financiar..............40

Capitolul V Analiza ratelor de gestiune..............52

Capitolul VI Analiza performantelor financiare...........68

Capitolul VII Analiza riscurilor................81

Capitolul VIII Concluzii si propuneri...........93

Bibliografie...................96

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza organizatorica si financiara a unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.